Zgodnie z rozpiską wstałem o 5.50 wrzuciłem 10g Flexitu 8 tabs BCAA i 2 Burn & Shape. Po pół godziny zrobiłem cardio i myślałem, że płuca wypluję... mam nadzieję, że kondycja mi się poprawi i będę mógł zwiększać ilość sesji oraz bawić się czasem.
Po 10 caps. Machine Man Combo oraz 20g WPI.
Na śniadanie zjadłem omlecika 70g płatków owsianych zmielonych na proch w młynku do kawy, 2 jajka troszkę mleka żeby rozrobić, 25g moreli suszonych (najlepsze źródło potasu) oraz 10g orzechów włoskich, wszystko na 1,5 minuty do mikrofali i wychodzi pyszny omlet. (zdjęcie przed włożeniem do mikro)
Do pracy po 50g ryżu, 40g WPC + WPI, 150g piersi duszonej w warzywach no i oczywiście tłuszcze w postaci oliwy z oliwek i oleju lnianego.

Po 10 caps. Machine Man Combo oraz 20g WPI.
Na śniadanie zjadłem omlecika 70g płatków owsianych zmielonych na proch w młynku do kawy, 2 jajka troszkę mleka żeby rozrobić, 25g moreli suszonych (najlepsze źródło potasu) oraz 10g orzechów włoskich, wszystko na 1,5 minuty do mikrofali i wychodzi pyszny omlet. (zdjęcie przed włożeniem do mikro)
Do pracy po 50g ryżu, 40g WPC + WPI, 150g piersi duszonej w warzywach no i oczywiście tłuszcze w postaci oliwy z oliwek i oleju lnianego.

racja. będzie bardziej przejrzyście. Nastąpiła pomyłka nie cardio tylko
W pracy trzymam olej lniany i oliwę z oliwek.