SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pierwsza bomba - pierwszy odblok

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 383

Formularz - Proszę o pomoc

Wiek

Waga

Wzrost

Obwód ramienia

Obwód klatki

Obwód uda

Obwód talii

Staż na siłowni

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

Opisz swój plan treningowy

Cel cyklu

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

Stan zdrowia

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

PPM (podstawowa przemiana materii)

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Wiek 25 lat Na forum 115 dni Przeczytanych tematów 398
ANKIETA
1. WIEK: 25
2. WAGA: 90kg
3. WZROST: 180
4. WYNIKI SIŁOWE(RAW LUB/I SPRZĘT):
- przysiad:
- wyciskanie leżąc:
- martwy ciąg:
5. WYMIARY:
- biceps:
- klatka:
- udo:
- biodra:
6. STAŻ NA SIŁOWNI: 7lata
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE METODY TRENINGOWE: 4x fbw + cardio 30min
8. OSTATNIA METODA TRENINGOWA I ODSTĘP CZASOWY OD JEJ ZAKONCZENIA:
9. DIETA: ok. 3300kcal
- białko: 2,5g/kg = ok 258g - 1032kcal
- węglowodany: 362g - 1449kcal
- tłuszcz: ok 91g - 819kcal
10. SUPLEMENTY JAKIE STOSOWAŁEŚ DO TEJ PORY: kreatyna, omega 3, cynk, vitapak
11. SUPLEMENTY JAKIE ZAMIERZASZ STOSOWAĆ PODCZAS NOWEJ METODY TRENINGOWEJ :
12. STAN ZDROWIA(PRZEBYTE LUB/I AKTUALNE KONTUZJE) : Dobry
13. CEL CYKLU: sucha masa
14. OSTATNI CYKL I ODSTEP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: Virtumix Virtutis Pharma 500mg e5d w trakcie
15. POZIOM BF%: wg kalkulatora ok 16%
16. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA: genetycznie zakola

Cykl:
Virtumix VP (125mg Cypio, 125 Deca, 125 Enan, 125 Undeca) 10amp x 500mg e5d

Badania robione na krotko przed cyklonem (11-06-2021):

morfo wszystko w normie
cholesterol calkowity 120,5mg/dl 140-190 L
hdl 51,4mg/dl >40,0
nie hdl 69,1mg/dl
ldl wyliczany 51,56
triglicerydy 87,7 <150

estradiol 145,1pmol/l 41,4-159
fsh 3,2 mIU/ml 1,5-12,4
LH 4,9 1,7-8,6
testosteron 27,56nmol/l 9,9-27,9

badania w trakcie (23-06-2021):

cholesterol hdl 38,4mg/dl >40,0 L
nie hdl 73,9 mg/dl
ldl 62,74mg/dl
trigliceydy 55,8 <150
alt 46 <41 H
ast 69 <37 H H
GGTP 18 <61
CRP 19,62 <5 H
Glukoza 4,28mmol/l 3,90-5,50

TSH 2,22 0,27-4,2
FT4 20,39pmol/l 12-22
FT3 7,38pmol/l 3,1-6,8 H H
estradiol 349,6 pmol/l 41,4 -159 H
fsh 0,2 1,5-12,4 L
lh 0,8 1,7-8,6 L
progesteron 1,780 0,159-0,474 H
prolaktyna 603,3 98,0-456 H
testosteron 52,05 9,9-27,9 H

badania w trakcie (08-07-2021):

estradiol 19,7 41,4-159 L
Progesteron 0,857 0,159-0,474 H
prolaktyna 302 98-456
test 52,05 9,9-27,9 H

Witam, mam do kilka pytań odnośnie mojego cyklu i odbloku. Jutro mam podać ostatnią ampułkę i z racji braku dostępności środków postanowiłem zejść i się odblokować.. Do dyspozycji mam: exe 25mg, clomiphen 24x50mg, cabaser 1mg, hcg horgon actiza 2x5000 ui. Podczas cyklu nie stosowałem jeszcze hcg, na zbicie wziąłem wg zaleceń 1tab exemestane ed przez dwa dni na zbicie estro (po czym spadło zbyt nisko, co można zobaczyć w wynikach i czułem się gorzej niż źle..) i jedna tab cabaser na zbicie prolaktyny.. Martwię się wysokim progesteronem, słyszałem opinie typu że tak ma być i nie ma czym się przejmować albo że nolvadex załatwi sprawę, ale nie mam dostępu.. Do tego widziałem na forum wyniki innych osób z testosteronem kilkukrotnie wyższym przy podobnym stosowanym stężeniu, co spotęgowało wątpliwości co do samego środka..
Jako że jest to mój pierwszy cykl a od początku słuchałem rad "dobrego kolegi" mile widziane będą wszelkie uwagi i sugestie, w celu zweryfikowania. Będę wdzięczny jeśli ktoś obeznany w temacie udzieli mi cennych porad.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Wiek 25 lat Na forum 115 dni Przeczytanych tematów 398
Jestem po drugiej butli hcg pregnyl, pojechałem na badania kontrolne i pytanie dla Was czy wchodzic na sermy mimo wysokiego progesteronu i niskiego estro (pare dni temu poszlo pol tabletki exemestanu).. Porady mile widziane

Hormon Wynik z dzisiaj Wynik przed SAA
Estradiol 61,9 pmol/l 41,4 — 159,0 // 145,1
FSH 4,0 mIU/ml 1,5 — 12,4 // 3,2
LH 7,9 mIU/ml 1,7 — 8,6 // 4,9
Progesteron 0,771 nmol/l 0,159 — 0,474 // nie robilem
Prolaktyna 124,2 mlU/l 98,0 — 456,0 // nie robilem
Testosteron 28,2 nmol/l 9,9 — 27,9 // 27,56





Zmieniony przez - Virtumania w dniu 2021-10-11 22:31:22
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 59866 Napisanych postów 318594 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1524399
jak wyglądał cykl? jaki test ,ile biłeś i jak długo?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 59866 Napisanych postów 318594 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1524399
a dobra już widzę słaby dobór na 1 cykl środka
7 tyg to zdecydowanie za krótko , nie masz możliwości dokupienia ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Wiek 25 lat Na forum 115 dni Przeczytanych tematów 398
lodzianin1
a dobra już widzę słaby dobór na 1 cykl środka
7 tyg to zdecydowanie za krótko , nie masz możliwości dokupienia ?


Chciałem propka, ale wyszło jak wyszło.. Też tak sądzę, pociągnąłbym do tych 12 tygodni. Na dzień dzisiejszy słyszałem, że wystąpiły jakieś utrudnienia logistyczne.. Kto wie co będzie dalej.. A została mi ostatnia lotka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 59866 Napisanych postów 318594 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1524399
To ogarnij samego testa ,dawka lekko w górę i lecisz dalej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Wiek 25 lat Na forum 115 dni Przeczytanych tematów 398
Doszedł propiobol APM 100mg, ostatnia lotka mixa z deką poszla 20.07, teraz kiedy wbić tego propa i ile, żeby zrobić łagodne przejście i zrobić odblok? 21.07 dalem jeszcze hcg 500ui, pierwszy raz po 6,5 tyg cyklu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 59866 Napisanych postów 318594 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1524399
Zaraz możesz wskakiwac na 100 mg co 2 dni
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Wiek 25 lat Na forum 115 dni Przeczytanych tematów 398
na 2, 3 tygodnie? a jak z hcg zrobić?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Wiek 25 lat Na forum 115 dni Przeczytanych tematów 398
up, atrofia wjezdża
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Wiek 25 lat Na forum 115 dni Przeczytanych tematów 398
I czy jest tu ktoś kto by mi rozpisał odblok do tego cyklu? Zakładając, że:
1-6 4x125mg enan, deca, undeca, cypio - e5d
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 59866 Napisanych postów 318594 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1524399
A podawałeś hcg w trakcie cyklu?
Propa spokojnie bym cisnal kilka tyg aby coś wyciągnąć z tego cyklu
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Odblok po latach

nutloveb