Szacuny
1
Napisanych postów
86
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
921
Mam zamiar kupić parowar..Co sądzicie o takim urządzeniu? Jestem na masie, czy warto przygotowywać posiłki przyrządzone na parze podczas "masówki"?.
Pozdrawiam serdecznie
Szacuny
1
Napisanych postów
86
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
921
Tak tylko, ze np piers smazona 2x dziennie nie wiem czy jest najlepszym pomysłem, zalezy mi na masie miesniowej nie tluszczowej. Dlatego pytam tutaj, jak to naprawde jest, czy warto.
Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2793
U mnie w obrotach piekarnik, grill elektryczny, czasem patelnia z powłoką ceramiczną. Co do parowaru to przy rybie mógłby się sprawdzić, ale co do cycka to jakoś nie mam przekonania.
Szacuny
1663
Napisanych postów
27216
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
516400
Masa tłuszczowa jest od zbyt dużej nadwyżki kcal i wysoko przetworzonych produktów w diecie. Zdrowe tłuszcze są tak samo istotne w diecie jak białko i węglowodany, ale możesz kupić, kolego.
Szacuny
0
Napisanych postów
49
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
10381
Ja mam takie coś i różnie z tym bywa. Kurczak robi się taki suchy ale jak go lekko zamarynujesz w oliwie to daje rade w ostateczności sos po ugotowaniu i tez daje rade. Warzywa moim zdaniem maja lepszy smak. Generalnie słyszy sie, że gotowanie na parze jest zdrowsze nie wiem ile w tym prawdy ale ja gotuję na parze, pieke, gotuje w wodzie, griluje. Parowar to traktuje jako urozmaicenie