Witam mam do was pare pytań.
Moge być dla was trochę głupie ale jako że nie znam się w ogóle na kulturystyce itp. to postanowiłem tu napisać.
Zaczynam trening , na początku zwykły z hantlami (ćwiczenia z atlasu , trochę ich jest , ciężar dobry) i mam pare pytanek. (siłownie zaczynam od września)
Czy trenowanie przez 2 miesiące hantlami wogóle mi coś da?
Jakieś specjalny rady żeby były lepsze efekty?
Jestem dosyć chudy 184cm/70kg chciałbym trochę przybrać na masie jednocześnie ćwicząc. Tylko nie przybrać tłuszczu ! (jakieś odzyweczki ale nie to chyba nie to :) ) Tak z pare kilogramów ale nie tłusczzu , trochę mięśni by się przydało
Z kondycją u mnei nie jest źle bo od 6 lat trenuje kosza..
Jeśli później mi się coś przypomni to spytam
Prosze o wyrozumiałość i nie zjedźcie mnie od razu
.
Aha i mam 16 lat..
Moge być dla was trochę głupie ale jako że nie znam się w ogóle na kulturystyce itp. to postanowiłem tu napisać.
Zaczynam trening , na początku zwykły z hantlami (ćwiczenia z atlasu , trochę ich jest , ciężar dobry) i mam pare pytanek. (siłownie zaczynam od września)
Czy trenowanie przez 2 miesiące hantlami wogóle mi coś da?
Jakieś specjalny rady żeby były lepsze efekty?
Jestem dosyć chudy 184cm/70kg chciałbym trochę przybrać na masie jednocześnie ćwicząc. Tylko nie przybrać tłuszczu ! (jakieś odzyweczki ale nie to chyba nie to :) ) Tak z pare kilogramów ale nie tłusczzu , trochę mięśni by się przydało
Z kondycją u mnei nie jest źle bo od 6 lat trenuje kosza..
Jeśli później mi się coś przypomni to spytam
Prosze o wyrozumiałość i nie zjedźcie mnie od razu

Aha i mam 16 lat..