Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

POCZATKUJACY SZUKA POMOCY!!

temat działu:

Sztuki Walki

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4086

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 118
witam wszystkich...mam 19 lat zaczne niedlugo studiowac, od dawna interesuje sie MA juz jako dzieciaka fascynowaly mnie wszelakie filmy na tle walki wrecz...chcialbym zaczac cwiczyc cos juz na serio ale poprostu ograniczaja mnie pewne czynniki po pierwsze brak KASy a po drugie w moim miescie poprostu nie ma co cwiczyc...najbardziej interesuje mnie walka na bliskim dystansie, w parterze i wszelakie techniki obronne...zaczolem szperac w necie i udalo mi sie znalezc instruktazowki do Combat56 i krav-magi...probowalem sie troche z tego nauczyc, ale sami mozecie sobie wyobrazic jak to jest jak czlowiek pruboje nauczyc sie czegos z filmow...jestem dosc silny (chodze na silke) i tez w miare rozciagniety,(jestem w tanie kopnac w glowe przecietnego wzrostu czlowieka)...szukam tu pomocy, po przeczytaniu kilku postow widzialem ze jestescie w stanie pomoc...niewiem moze podacie mi jakies systemy treningu, diety niewiem cokolwiek co by mi pomoglo sie rzwinac...jesli chodzi o moje podejscie do tego to jestem uparty, cwiczylem niektore sekwencje z tych instroktazowek wiele,wile razy z moim kumplem...po pewnym czasie jesmu poprostu sie odechcialo...ja zostalem sam...kupilem sobie rekawice piastkowki i cwicze w piwnicy na starych oponach..bo na nic innego mnie niestac...na silke to jak juz mowilem to chodze ale ona jest zrobiona przez nas i mozna powiedziec jest to prowizorka...porostu brakuje mi trenera, ktory by mnie ukierunkowal...jezeli ktos bylby chetny pomoc mi w tej kwestii bardzo bym sie cieszyl...mieszkam w okolicach poznania...(tzn. mam jakies 50km do poznania)...niewiem co tu jescze napisac...moze to ze ostatnio udalo mi sie sciagnac instr. prowadzone prze Vitroa Belforta:) bardzo mnie ten czlowiek zainteresowal...chce cwiczyc zarowno ofensywe jak i defensywe...chce rowniez cwiekszyc moja szybkosc...
jezeli jestescie w satnie mi jakos pomoc...to prosze piszcie...z gory thx...
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 41 Napisanych postów 10832 Wiek 44 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 38587
"Bójka na bank się wydarzała dlatego, że siedział w izolatce" To z kim sie pobił w tej izolatce?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1445 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 7799
Trudna sprawa, ale powodzenia zycze. Pozdro.

Ojciec Dyrektor Dzialu K-1 www.mmaniacs.pl 2003 - 2010

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
hmmm....szkoda ze nikt inny nie che mi udzielic jakkolwiek wsparcia...a naprawde je potzrebuje....czekam na pomoc chlopaki!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 2914 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 39362
a gdzie będziesz studiował? Jak w Poznaniu to tam jest wiele możliwości (zarówno treningu jak i zarobku na tenże) A najlepiej to zapisać się do AZS jak już będziesz na studiach. Trening za darmo.

Zmieniony przez - natolin w dniu 2004-10-21 00:40:52
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
hmm..tak w poznaniu studiuje...tylko wiesz...mnine poprostu nie stac na cos dodatkowego..ja myslalem ze poradzic jak mozna np. cwiczyc w domu albo cos w tym stylu...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 370 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 4069
pakuj na siłce , walka z cieniem ,sproboj zmontowac jakis worek bokserski ,jak jestes w poznaniu to sie umow z jakims trenerem sekcji boksu ze bedziesz przychodził tylko pare razy ale za mniejsza cene(zweryfikujesz swoje umiejetnosci,poznasz nowe techniki ,ktos Cie poprawi)

Kiedy zaczynasz walke to niezaleznie od wyniku ,jestes przegrany...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1547 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 4112
drogi kolego
koło poznaia to jest suchy las lub luboń / jesli wiesz o czym mówie/
a 50 km to daleko od pozanania, jak cie nie stać na instrukrora to idz najpierw do roboty a instrukcje to ty mozesz dostac na przykład jak sie choduje rybki w akwarium.
nikt normalny nie uczy sie z kaset lub książek ta era dawno minęła, a od machania złomem to nikt jeszcze sie niczego nie nauczył o walce.
uważam że ten post jest żałosny a ty nie lubisz chyba ciężko pracować i niewiem na co liczysz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 212 Wiek 35 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 977
A jak ja sie uczylem z ksiazki samoobrony i sie duzo nauczylem to czy jestem nienormalny?

"To co odeszło, to przeszłość..."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 212 Wiek 35 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 977
Na serio sie nauczylem duzo - tylko trzeba miec odpowiedniego partnera.

"To co odeszło, to przeszłość..."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
lewro...skoro jestem, taki zalosny..po co to czytasz??co??daj mi spokoj...a moze lepiej sobie odpusc...prosze daj mi spokoj...a kopac nauczylem sie dobrze z tych "durbych" instr. tak przynajmniej stwiedrdzil moj kumpel co chodzil od dzieciaka na TKD (1dan)...ale jak na zlosc niemam z nim kontktu....
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1547 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 4112
forum jest po to by wypowiadac swoje opinie
oczywiście możesz sie z nimi nie zgadzać
ale lepiej dostać kubeł zimnej wody od kogoś z forum niz w papę na ulicy
powodzenia
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Fakty i mity - boks tajski :-/

Następny temat

Oyama Karate

Spalanie
Polecane artykuły