Chciałem zapytać o opinię na temat takiego przyrządzenia płatków.
Rozpuszczam ok 2-3 łyżek miodu z ok 2-3 łyżkami masła.
Wylewam to na paczkę (400g) płatków owsianych górskich, dokładnie mieszam i wstawiam do piekarnika.
Po przygotowaniu są przepyszne i chrupiące. Jem je z mlekiem.
Zazwyczaj to danie stanowi moje pierwsze śniadanie.
Jestem na diecie redukcyjnej. Tzn nie jest to do końca typowa dieta, ponieważ nie stac mnie na mięsko i inne rzeczy.
Po prostu staram się lepiej odżywiać. Unikam gównianego jedzenia i napojów, unikam chleba pszennego, ziemniaków. Staram się jeść regularne posiłki, z białkiem i błonnikiem. No i do tego biegam.
Co sądzicie o takich chrupiących płatkach jakie opisałem? Czy w moim wypadku są one dobre?
Rozpuszczam ok 2-3 łyżek miodu z ok 2-3 łyżkami masła.
Wylewam to na paczkę (400g) płatków owsianych górskich, dokładnie mieszam i wstawiam do piekarnika.
Po przygotowaniu są przepyszne i chrupiące. Jem je z mlekiem.
Zazwyczaj to danie stanowi moje pierwsze śniadanie.
Jestem na diecie redukcyjnej. Tzn nie jest to do końca typowa dieta, ponieważ nie stac mnie na mięsko i inne rzeczy.
Po prostu staram się lepiej odżywiać. Unikam gównianego jedzenia i napojów, unikam chleba pszennego, ziemniaków. Staram się jeść regularne posiłki, z białkiem i błonnikiem. No i do tego biegam.
Co sądzicie o takich chrupiących płatkach jakie opisałem? Czy w moim wypadku są one dobre?