Szacuny
6
Napisanych postów
440
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
11061
Które owoce w żelu są waszym zdaniem najlepsze? Poniżej podaje przykładowy abyście widzieli o którym mowa:
Zastanawiam się między malina, wiśnią i jagodą.
Szacuny
0
Napisanych postów
42
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
349
zrobiłem dziś sobie Strawberry in Jelly z makaronem i cóż, albo mi sie trafiła jakaś dziwna partia albo coś pokombinowane z recepturą, bo kiedyś ta truskawka inaczej wyglądała i smakowała. Obecnie to jest dżem łowicki. Nie wiem w czym rzecz ale przestało mi to smakować, zwłaszcza za 29 zł. Jak coś jest zmienione to raczej krok w tył
Zmieniony przez - michael1 w dniu 2019-12-19 13:53:12
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12449
Napisanych postów
161900
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240296
Haha na czuja odpowiedziałem na pytanie tego typu w innym twoim poście dotyczącym kremu Allnutrition. Jak na mnie numer jeden to brzoskwinia jeżeli chodzi o smaki słodkie. Z lodówki w upalne dni w formie deseru potrafi naprawdę człowieka skusić żeby odj**ac połowę na raz. Ze. Smaków kwaśnych polecam poprzeczkę i maline oba smaki dla mnie idealnie komponował się z omleta i jakie robiłem na bazie kakao. Podejrzewam jednak ze odpowiedzi dostaniesz orzekrojowe przez wszystkie dostępne smaki z tego względu że każdy z nas jest inny i smakuje mu coś innego
Haha na czuja odpowiedziałem na pytanie tego typu w innym twoim poście dotyczącym kremu Allnutrition. Jak na mnie numer jeden to brzoskwinia jeżeli chodzi o smaki słodkie. Z lodówki w upalne dni w formie deseru potrafi naprawdę człowieka skusić żeby odj**ac połowę na raz. Ze. Smaków kwaśnych polecam poprzeczkę i maline oba smaki dla mnie idealnie komponował się z omleta i jakie robiłem na bazie kakao. Podejrzewam jednak ze odpowiedzi dostaniesz orzekrojowe przez wszystkie dostępne smaki z tego względu że każdy z nas jest inny i smakuje mu coś innego
Masz rację, że odpowiedzi będą różne, gdyż każdy ma inne gusta. Ale mimo wszystko chciałbym poznać wasze opinie, które będą brał pod uwagę przy zamówieniu.
6313
Napisanych postów
78036
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
767015
W przypadku produktu Allnutrition Strawberry in Jelly, podobnie jak i Cherry, Peach, Raspberry, Blueberry, czy Red Currant, wszystkie smaki są bardzo dobre i osobiście uważam je za jedne z lepszych produktów firmy Allnutrition. Jak dobrze wiadomo, każdy gust jest inny, więc polecam kierować się tym co po prostu lubisz. Nie jest to wydatek 200zl żeby potrzebne były nie wiadomo jak długie zastanawiania się. Jakiego byś nie wziął, to będzie dobry. Zapewne i tak przetestujesz wszystkie po kolei, więc jakie znaczenie ma kolejność. Gdybym jednak musiał posegregować je to różnice byłyby minimalne. Najlepsza wiśnia, truskawka, malina, jagoda, brzoskwinia, porzeczka.
6313
Napisanych postów
78036
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
767015
Jak to do czego? A do czego można używać dżemy? Kwestią gustu. Znam takich co jedzą do miesa. Myślę jednak, że wśród tradycyjnych połączeń owoce w żelu najlepiej sprawdzą się z:
Szacuny
6
Napisanych postów
440
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
11061
Czy próbował ktoś nowych smaków które pojawiły się w sklpie sfd tzn. jabłkowy, jabłkowo-cynamonowy, manlego, śliwkowy. Jak się spisują się na tle starych : wiśnia , truskawka, malina, jagoda, brzoskwinia , porzeczka. Czy również dobre?
12449
Napisanych postów
161900
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240296
witaj, mam obecnie jablo i sliwke i musze pwoiedziec, ze poziom produktow jest taki sam, jak reszty wiec kwestia co lubisz, jaki owoc i co ci podpasuje jednak w moim przekonaniu jakblo i sliwka bardziej sie beda nadawaly jako nadzienie np do wlasnych wypiekow, bo samo podjadanie lyzka, czy jako opcja do serka wiekskiego mi juz nie pasuje jednak smakowo wszystko jest jak najbardziej na miejscu, wiec kwestia pozostalych smakow jablko bedzie idealne do jablecznika na mace kokosowej