Czesc. Mam pytanie odnosnie Carbo i Ostrowii. Ostatnio zakupilem po 2 wiadereczka. Czy mieszajac Ostrowie+carbo+mleko w moim zaladku bedzie wszystko ok. Czytalem ze z 2 pierwszymi nie bedzie problemu ale czy mleko bedzie pasowalo do takiegio mixu? Mam jeszcze jedno pytanko. Chce brac Ostrowie rano po przebudzeniu po treningu i wieczorkiem przed pojsciem spac. Carbo natopmiast przed treningiem i po. Czy to dobre rozwiazanie?? Mam diete ale chce ja uzupelnic tymi odrzywkami... Dobry pomysl??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
białko dawkujesz zależnie od braków z carbo i ostrowi możesz sobie zrobi gainera mieszając w jakich proporcjach chcesz i spożywasz bezpośrednio po treningu
najlepiej ułóż dietę i oblicz wszytsko
najlepiej ułóż dietę i oblicz wszytsko
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
No wlasnie liczylem braki w diecie. Ta moja rozpiska to uzupelnienie jej po przez te odrzywki... Czyli moze tak byc jak napisalem? Bo w tych porach dnia mam z posilkow najmniej wwi b. wiec mysle ze jak dodam ostrowie i carbo bedzie ok.... Co z tym mlekiem???
...
Napisał(a)
białko dodawaj do tych posiłków w którym masz braki
zmieszane z carbo po treningu tylko a po treningu raczej z wodą nie z mlekiem a jeśli pijesz samo białko to mozesz z mlekiem jeśli wliczysz do bilansu
zmieszane z carbo po treningu tylko a po treningu raczej z wodą nie z mlekiem a jeśli pijesz samo białko to mozesz z mlekiem jeśli wliczysz do bilansu
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
.,Bardzo dobre pory do stosowanie suplementów,wręcz najlepsze.,Nie widzę żadnych przeciwwskazań, żeby ich razem nie łączyć.,zresztą spróbuj sam takiego " mixu " i określ swoją tolerancję na taką mieszankę.,ale powinno być dobrze.,;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!