pani Genia poleca :D
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Za tą kase to masz 10 paczek o-3 aptecznej - dobrej, sprawdzonej
A co do fotek z aukcji to nie komentuje bo na allegro to nawet z "gówna" potrafią zrobić "złoto"

A co do fotek z aukcji to nie komentuje bo na allegro to nawet z "gówna" potrafią zrobić "złoto"

trening -> ból -> rozwój
...
Napisał(a)
krotkie pytanie - najbardziej ekonomiczne o-3 dostapne w Polsce w aptekach/sklepach/internecie ?
Omega 3 z Elandy
sam kupowalem na allegro 6 opakowan(elanda)
od pewnego sprzedawcy
Omega 3 z Elandy
sam kupowalem na allegro 6 opakowan(elanda)
od pewnego sprzedawcy
...
Napisał(a)
Galomega w promocji jak jeszcze gdzies znajdziesz:) za 16 zloty duze opakowanie (300 sztuk 0.5g) i male (o.35g) jak sie nie myle. :)
...
Napisał(a)
niko2003 Costco to najtańsza firma, co prawda nie ma obawy o większy niż dopuszczalny poziom metali cięzkich, jednak może się zdarzyć przy pakowaniu w kapsułki, że część kwasów tłuszczowych się utleni. Jednak są to tylko spekulacje, choć część osób zauważa różnice pomiedzy tanimi omega-3 a droższymi, np. firmy Carlson.
locaj85 Nie piłem w dzieciństwie tranu, jednak często był on w dużych butlach, podatnych na działanie tlenu i się po prostu psuł. W dzisiejszych czasach kapsułki zabezpieczają kwasy tłuszczowe a w butelkach odsysa się tlen i wypełnia przestrzeń azotem, dzięki czemu mogą zamknięte stań długo w temp. pokojowej, gorzej jest już po otwarciu. Jednak kiedyś rozgryzłem kapsułkę z olejem rybim i nie wspominam miło tej chwili
Wypiłem zato parę butelek tranu firmy Mollers o smaku cytrynowym i była to najsmaczniejsza ciecz oleista jaką piłem
Taki tran mógłbym dodawać do sałatek
Zero odbijania się, które jest czasami po kapsułkach.
locaj85 Nie piłem w dzieciństwie tranu, jednak często był on w dużych butlach, podatnych na działanie tlenu i się po prostu psuł. W dzisiejszych czasach kapsułki zabezpieczają kwasy tłuszczowe a w butelkach odsysa się tlen i wypełnia przestrzeń azotem, dzięki czemu mogą zamknięte stań długo w temp. pokojowej, gorzej jest już po otwarciu. Jednak kiedyś rozgryzłem kapsułkę z olejem rybim i nie wspominam miło tej chwili

Beatus, qui prodest, quibus potest
...
Napisał(a)
elanda :).
Istnieją trzy rodzaje kłamstwa: przepowiadanie pogody, statystyka i komunikat dyplomatyczny.
...
Napisał(a)
DemolkA - dzieki, sog o ile wejdzie
pozdro ...

pozdro ...
" (...) wystarczy ruszyć dupę i pokazać klasę (...) "
---------------------------------
www.jwip.pl
www.wlodarek.waw.pl
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!