Tylko cena troche przykra
...
Napisał(a)
Bardzo dobre batony (szczegolnie vanilla) i do tego mile zaskoczenie weglami ktore sa w ladniej dawce. Batony rzeczywiscie sycace po jednym juz czuje jakbym zjadl ze 3 kanapki.
...
Napisał(a)
Bezkonkurencyjny w swojej kategorii. Na aukcjach obecnie można trafić już za 4zł (przy zakupie 5 sztuk). Waniliowego jeszcze nie jadłem. Czekoladowy pyszny, kokos - za słodki, nie podszedł. Nie zapycha. Dwa matrix'y i w drogę
PS: Najtaniej w centrum Warszawy jest w jednym ze sklepików z odżywkami w podziemiach koło Dworca Centralnego, niedaleko McDonalds'a - 5,99zł (starsza Pani sprzedaje). Nie raz się tam zaopatrywałem, jak potrzeba zaszła. W innych placówkach okropnie zdzierają, chociaż nie wiem jak w PBC przy Metrze Centrum.

PS: Najtaniej w centrum Warszawy jest w jednym ze sklepików z odżywkami w podziemiach koło Dworca Centralnego, niedaleko McDonalds'a - 5,99zł (starsza Pani sprzedaje). Nie raz się tam zaopatrywałem, jak potrzeba zaszła. W innych placówkach okropnie zdzierają, chociaż nie wiem jak w PBC przy Metrze Centrum.
...
Napisał(a)
gumiaste toto troche ale daje rade, czeko kakaowe takie
...
Napisał(a)
to ciekawe zawsze po kokosowym czuje niestrawności ale się załatwiam
nic tak na mnie nie działa może zatwardzeniem ale mam i tak problemy zeby czasem cos z siebie wyrzucic wiec chyba sobie zjem jednego na tydzien 

...
Napisał(a)
własnie kupilem sobie spory zapas
Panowie na allegro (nie bede podawal linka ale trudno przeoczyc) jest promo ze przy kupnie czterech (po 5.50) jeden gratis - wtedy batonik wychodzi po 4,40 a to juz jest bardzo dobra cena.

Panowie na allegro (nie bede podawal linka ale trudno przeoczyc) jest promo ze przy kupnie czterech (po 5.50) jeden gratis - wtedy batonik wychodzi po 4,40 a to juz jest bardzo dobra cena.
...
Napisał(a)
Bardzo dobre szczególnie dla osób które nie mają dużo czasu(a kto ma:).Z ceną jest bardzo różnie.
...
Napisał(a)
wlasnie apropo ceny ja wczoraj kupilem w Perfect Body Center w bialymstoku 2 takie batony i bylem mile zaskoczony gdy sprzedawca poprosil mnie o 9 zł;D 4,5 za jeden gdzie tydzien wczesniej placilem 11 zł.
Poprzedni temat
Olimp - Arthroblock®
Następny temat
Olimp - BCAA 750 Strong®
Polecane artykuły