WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Ojcowie domykajcie chaty, bo wam Pika wystuka nastolaty-Activlab SPAM

temat działu:

ActivLab

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 139546

Ankieta

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 467 Napisanych postów 52009 Wiek 56 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 199651
nyna cat jest dobry na sieke w bani.naćpać kogos.wp******ić do piwnicy.właczyć sroboskop.muza na ful p***e.potem jakiees wyje puscić i krwia oblać pacjeenta

WILNO I LWÓW,MIASTA POLAKÓW

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 635 Napisanych postów 41491 Wiek 44 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 246659
No, ja na tym pracownikow szkole, tylko bez krwi bo droga
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 17127 Wiek 33 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 68105
O k***a, sadysci
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 467 Napisanych postów 52009 Wiek 56 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 199651
etam sadysci.kiedyś miałem zadanie naprostować na pewnym obozie wojskowym jednego kolesia.ja nie spałem 3 noce.on niespał dłużej.ale potem chodził jak w zegarku

...
Napisał(a)
Usunięty przez PawelSzEvc za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 16366 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 89130
...
Napisał(a)
Ekspert
bcaa to bcaa.10g 30 min przed treningiem i wio

tylko ze to ma być 10g bcaa a nie 6g bcaa i 4g gruzu syfu albo glutaminy

Zmieniony przez - Pikaczumba w dniu 2013-08-13 13:26:52

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 635 Napisanych postów 41491 Wiek 44 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 246659
Ja pije w trakcie treningu
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 16366 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 89130
pika wiem :P
warezz ja tez pilem w trakcie treningu ale smakowe a to od FA jest naturalne wiec ciezko je bedzie pic podczas treningu Moze soku do niego dodac? Np malinowego
...
Napisał(a)
Ekspert
badań na temat brania bcaa w trakcie treningu nie widziałem.ale śmiem twierdzić że bcaa przed treningiem jest hm...mało potrzebne.twierdzę że...trening jest poto by rozj**ac jak najwieksza ilośc włókien mięśniowych.potem nastepuje...tak prosze państwa hipertrofia i hiperplazja to to samo k***a mać!!!!!!!no więcej jest odbudowanych włókien z naddatkiem.czyli im wiecej włókien rozp******imy tym bardziej urosniemy.a zabezpieczajac mięśnie bcaa raczej ten proces tak samo nie zachodzi jak bez bcaa.bo...po treningu dla lepszej odbudowy potrzebujemy eaa a nie bcaaczekam na kontr argumenty

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 17127 Wiek 33 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 68105
Zawsze bcaa po treningu pije, mega wchłanianie a potem super regeneracja :) przed treningiem nie widze za bardzo sensu, nie mam pustego zoladka wtedy i rownie dobrze moglbym białko wypic niz szybkowchłanialne bcaa.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

Spalacze tłuszczu ActivLab

Następny temat

SUPLEMENTACJA

electro
Polecane artykuły