Mam 188cm wzrostu waga 150kg lat39,kiedys cwiczylem trojboj silowy,to wiadomo tesc,metka,omka,vinstrol,trenbolon.Dieta-polegala na tym ze poprostu duzo jadłem białka,weglowodanow,wazylem okolo 125-130 kg,ale lapa 50cm to jakos jeszcze udało sie ukryc brzuch.Natomiast teraz jak nic nie cwicze i 0 diety to chyba wam nie musze mowic jak to wyglada-grubas.Biorę 2 opcje pod uwage 1 bede jadl mniej,jezdzil na rowerze,kupie spalacz tluszczu-robilem juz tak,ale strasznie zle znosilem to glodzenie bo tak to trzeba nazwac 2 wracam na siłownie trening to sie domysłam napewno mniejsze ciezary-duzo powtorzen+rower do tego i ktos by mi musial rozpisac diete zebym nie glodowal-no i suplementacja nie mam pojecia co teraz jest najlepszy-bo moj ostatni cykl mial miejsce 10 lat temu bnylo ich ze 20 omka,prolongatum,metka,trenbolon i vinstrol-ale chyba to nie była najlepsza jakosc-ale wtedy priorytetem była siła...Wiem,ze zaraz beda wpisy n"ie cwiczyles 10 lat to zacznij na sucho" ok rozumiem,moze i macie racje-ale jezeli juz mam koksowac to mi doradzcie cos z głowa...vinstrol z tesciem?K...ale po tesciu to przytyje jeszcze bardziej.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jeden tamat wystarczy
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Budowa masy mięśniowej - porady
Następny temat