monkey22No i bardzo rozsądny pomysł , wielu ludziom latem i tak ciezko jesc duzo przy wysokich tempMożesz teraz robić mase do końca kwietnia a potem maj i czerwiec redu na lato :)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
1
...
Napisał(a)
Oceniając po plecach to dużo tluszczu nie masz. Fajnie to wygląda. Nie sugeruj się wagą tylko odbiciem w lustrze. Nie wiem jak to wygląda z przodu ale raczej nie będzies musiał schodzić do 64 kg. Puki co to masuj bo dobrze Ci to idzie.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Ale naprawdę nie dziwię się takich opini, sam jakbym zobaczył to z perspektywy 2 osoby powiedzilabym, że steryd, ale z samym sobą jestem szczery i wiem że nic nigdy nie brałem, więc tylko mogę się cieszyć z genu.
...
Napisał(a)
Nie wiem o co te podejrzenia o nienaturalność. Jak dla mnie sylwetka wygląda normalnie i większośc ludzi mogłaby dojśc do tego poziomu .Zdjęcie z prawej pewnie było robione na pompie i stąd ten efekt, normalna rzecz.
Siła ponad wszystko.
...
Napisał(a)
Wydaje mi się, że tym największym argumentem jest moja 1 masa na której przytyłem około 10kg w kilka miesięcy,ale trzeba pamiętać o tym, że zarówno sporo tluszczu przybrałem
Polecane artykuły