Jak ktoś chce to mogę sprzedać nieotwartą truskawkę
...
Napisał(a)
ja tylko czekam na wypowiedź kogoś z activlabu 

...
Napisał(a)
Mumin wychodzę z podobnego założenia. Od jakiegoś czasu kupuję odżywki białkowe wyłącznie jednofrakcyjne i ew. na swoje potrzeby je mieszam.
...
Napisał(a)
ej, wy z tym skladem to na poważnie???
94% białka serwatkowego? to gdzie tu mix białek???
tez czekam na jakas wypowiedz kogos z activelabu
pozdro
94% białka serwatkowego? to gdzie tu mix białek???
tez czekam na jakas wypowiedz kogos z activelabu
pozdro
"old man dies, young girl lives - fair trade"
...
Napisał(a)
Pierwszy do testu poszedł smak orzechowy , z białek orzechowych piłem tylko Peak Whey Delicious Nut Mix i musze przyznać ,że Activlab się postarał i smak jest dużo lepszy.
Rozpuszczalność bardzo dobra kilka machnięć shakerem wystarczy, i co najważniejsze żadnych problemów gastrycznych białko dobrze się trawi.
Dodam ,że mój organizm nietoleruje laktozy więc mleka niemoge więcej pić, a po tym białku problemów niemam więc poziom laktozy jest minimalny.
Białku robiłem z wodą oczywiście :)
Rozpuszczalność bardzo dobra kilka machnięć shakerem wystarczy, i co najważniejsze żadnych problemów gastrycznych białko dobrze się trawi.
Dodam ,że mój organizm nietoleruje laktozy więc mleka niemoge więcej pić, a po tym białku problemów niemam więc poziom laktozy jest minimalny.
Białku robiłem z wodą oczywiście :)
...
Napisał(a)
Jeżeli to prawda z tym składem to rzeczywiście lipa,a miałem chęć sie skusić na to jogurtowo-wiśniowe
...
Napisał(a)
szkoda że nikt z Activlabu się nie wypowie
...
Napisał(a)
Sam się nie wypowiadał. Koncentrat w cenie mixu. Mam nadzieję, że chociaż ten koncentrat nie najgorszej jakości
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
JUŻ WKRÓTCE: 6 PROTEIN BLEND!
Następny temat