Jeszcze jedno pytanie: Wiecie może czym różni się skład Nox Pump'a Ultralife od Dorian Yates?
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Mesomorph obecnei miazdzy wszystko uwierz
Nie zgodzę się i kilka innych osób podobno stara wersja miała to "coś" a ten nowy mes bez szału
Brałem go to jak3d lepiej wypadł
Zmieniony przez - DUDA_ w dniu 2010-05-14 09:21:05
Nie zgodzę się i kilka innych osób podobno stara wersja miała to "coś" a ten nowy mes bez szału
Brałem go to jak3d lepiej wypadł
Zmieniony przez - DUDA_ w dniu 2010-05-14 09:21:05
...
Napisał(a)
nox pump dorian yates produkcja USA to kiszka.
bardzo okrojona wersja i droga,
no ale nadal będzie pare osob myslacych ze to ten sam produkt co był kiedyś i kupi
były dorian yates nox pump = ultralife nox pump xtreme
bardzo okrojona wersja i droga,
no ale nadal będzie pare osob myslacych ze to ten sam produkt co był kiedyś i kupi

były dorian yates nox pump = ultralife nox pump xtreme
DORADCA W SUPLEMENTACJI
GG 1844256
...
Napisał(a)
ja mowie o starym meso 550g... jest miazga i nikt mi nie powie ze nie ..
...
Napisał(a)
DUDA
jaki nowy meso? ja wprowadzilem w pl 550g i do dzis tylko takie miałem
nie wiem czego wy oczekujecie od środków przedtreningowych,jakieś narkotyczne upodobania coraz wiecej ludzi ma uprawiajacych sporty
jaki nowy meso? ja wprowadzilem w pl 550g i do dzis tylko takie miałem
nie wiem czego wy oczekujecie od środków przedtreningowych,jakieś narkotyczne upodobania coraz wiecej ludzi ma uprawiajacych sporty
DORADCA W SUPLEMENTACJI
GG 1844256
...
Napisał(a)
czarnuchok a jakie wg ciebie są te "boostery" godne polecenia?
np kupiłem sobie WF i jestem zawiedziony bo za bardzo nie czuje tego specyfiku wogule
pytam z ciekawości:)
np kupiłem sobie WF i jestem zawiedziony bo za bardzo nie czuje tego specyfiku wogule
pytam z ciekawości:)
...
Napisał(a)
Czarnuchok Nie wiem nowy nie nowy
Brałem Jak3d potem Meso i Jak3d lepiej wypadł
Może przyzwyczaiłem się do przed treningówki i jakoś mnie nie nabuzował
dzisiaj wziąłem Ultralife Nox Pump potwierdzam niczym się nie różni od starego Noxa

Brałem Jak3d potem Meso i Jak3d lepiej wypadł

Może przyzwyczaiłem się do przed treningówki i jakoś mnie nie nabuzował

dzisiaj wziąłem Ultralife Nox Pump potwierdzam niczym się nie różni od starego Noxa

...
Napisał(a)
czyli jest tak samo smaczny?

"WIDZEW można ugiąć, ale nie można go złamać."
http://www.youtube.com/watch?v=kYrcxCRZxxs&feature=channel_page
...
Napisał(a)
bralem niemal wszystko ostatnio jack3d i szalu nie bylo wiec osobiscie nie polecam. najlepiej klepal stary Dorian Yates - Nox. Obecnie zakupilem nowe wydanie Noxpump takie jak na tej stronie http://www.dorianyatesnutrition.com/index.php/products/noxpump
i klepie kozacko. sklad lekko zmieniony. brakuje chyba buforowanej kreatyny tylko jak pamietam.
i klepie kozacko. sklad lekko zmieniony. brakuje chyba buforowanej kreatyny tylko jak pamietam.
NOX
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!