Szacuny
9
Napisanych postów
2712
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
30062
Witam.
Kupiłem nowy łańcuch (Shimano IG51) do swojego roweru (przód Altus, tył Acera) no i lipa jak w temacie, bo teraz mi przerywa tak, że nie da sie jechac normalnie. Wcześniej byłe wszystko spoko miałem łańcuch UG, ale go wymieniłem, bo się rozciągnął.
Pozdrawiam.
Szacuny
4
Napisanych postów
314
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5338
1" to ma rura sterowa - tą którą zmierzyłeś.
1 1/8" cala to ma rura sterowa w widelcu 1 1/8 cala...
Sama główka ramy jest szersza.
This subject matter was transported to yourself because your-person requested to be imparted
of knowledge of extends from either us or one of us cooperators,
if you do not need to acquire biddings from ourselves once more please speak to ourselves here.
This subject matter was transported to yourself because your-person requested to be imparted
if you do not need to acquire biddings from ourselves once more please speak to ourselves here.
Szacuny
0
Napisanych postów
446
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
7029
Ile jeździłes na tym starym łańcuchu ?? (w km) Jak za długo to widocznie za mocno zużył kasete i teraz będziesz miał lipe... A tak wogóle pytanie do wszystkich co ile wymieniacie łańcuch ??
Pozdro
Szacuny
9
Napisanych postów
2712
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
30062
Trudno powiedzieć ile na nim zrobiłem kilometrów. Ma jakiś rok około, ale wtedy jeszcze jeździłem mało i spokojnie. Może z 1000 km wyszło, ale to max. A kaseta ma z 3000 km zrobione i wygląda spoko.
Musiałem po prostu dziś sobie pojeździć i założyłem stary łańcuch, ale muszę coś z tym zrobić...
Szacuny
4
Napisanych postów
314
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5338
A pieprzenie
Ustalić na których koronkach skacze (stawiam, że na którejś z 5 najniższych - najpewniej 15 lub 17), zdjąć kasetę, roznitować i przeszlifować gdzie trzeba. Przepis wyżej.