Szacuny
2
Napisanych postów
21
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348
Wiem,że to może głupio zabrzmieć ale co to może być?
Gdy patrze się w ciemności lub na niektóre obraz mi tak jakby lata.
Widzę takie mikroskopijne punkciki i to tak się rusza.
Mam to już od dawna przyzwyczaiłem się olewać to lecz bardzo to przeszkadza.Proszę o Pomoc !
Szacuny
19
Napisanych postów
734
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
25376
Do okulisty możesz oczywiście iść ,ale najpewniej to nic takiego. Szczególnie,jeśli masz to "od zawsze". A czy po zamknięciu oczu widzisz doskonałą czerń ?
Szacuny
21
Napisanych postów
498
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3856
jak zamke oczy w dzien to mi tez tak lata. w ogole raczej kazdy ma tak. te piroskopijne punkciki wystepuja np. jak sie popatrzysz na zarowke? albo cos co swieci?
Szacuny
7
Napisanych postów
307
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1610
Trudno mi powiedzieć czy dokładnie mam tak. Ale u mnie kiedy idę spać, to mniej więcej tuż po zgaszeniu światła, kiedy zamykam oczy to widzę jasne pulsujące plamy na tle ciemnych. Muszę parę razy popatrzeć po ciemku i pomrugać żeby się przyzwyczaić. Natomiast parę lat temu miałem inną przypadłość. Raz w lewym, a raz w prawym oku obraz mi "migotał". Było to strasznie denerwujące, bo przez to miałem złe samopoczucie. Następnie miałem mdłości i bóle brzucha. Ale na szczęście przeszło z czasem.
Szacuny
2
Napisanych postów
21
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348
o0 ja też mam mdłości choruje na grypę żołądkową 10x razy w roku, a mdli mnie non-stop jak coś zjem lub nie. Up@ w jakim wieku miałeś te hmm jak to napisać "przypadłości" ?
Edit@
Samopoczucie też mam fatalne ;/.
A za pomoc oczywiście lecą sogi.
Zmieniony przez - Szymislaw w dniu 2009-01-17 15:17:09
Szacuny
19
Napisanych postów
516
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
15177
Ja mam sporo tych czarnych paprochów (pajączków)latających przed oczami. Czasem mnie to strasznie denerwuje ale przeważnie o tym nie myśle. Nawet okulista to u mnie zauważył. Powidział że są to wtręty kolagenowe, ale mogłem coś przekrecić w nazwie bo było to dość dawno temu.
Szacuny
21
Napisanych postów
498
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3856
u mnie te "plamy" wystepuja jak popatrze w zarowke, jednak znikaja po chwili i widze je tylko gdy zamkne oczy ;dd a gdy spie hmm ;d nigdy nie zwracalem na to uwagi ;dd ale mozliwe ze cos jest ;dd prowadzisz jakis nocny tryb zycia skoro tak sie tym przejmujesz?? jezeli to tylko w ciemnosci wystepuje to raczej niewielki problem