Witam, przejdę od razu do rzeczy. Kiedyś bardzo dużo czasu spędzałem przy komputerze, było to nawet 14 godzin w ciagu doby przez jakies 6-8 lat... Od kilku miesiecy korzystam bardzo mało z komputera ale zauwazylem, że mam problem z oczami którego wcześniej u siebie nie zauważałem. Mianowicie chodzi o to, że mam bardzo dużo takich jasnych iskierek w oczach i gorzej widzę na dużą odległość. Pożyczałem od kolegi okulary z wadą 0.5 i było duzo lepiej, więc wady dużej raczej nie mam. Ale bardziej martwią mnie te iskierki, najbardziej przeszkadzaja mi w nocy, bo jak np spojrzę w niebo w nocy to ledwo widzę gwiazdy, nie mam takiego czystego wzroku, nie wiem jak to inaczej opisać. Jest jakiś sposób żeby to załagodzić? jakieś krople, moze masci pod oczy czy cos? czy tylko wizyta u okulisty?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Tylko wizyta u lek med spec okulista. Zbada oczy, zbada wzrok i będziesz wiedział co się dzieje.
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!