mogli to sprzedawac za 5 zl i puscic w pdfie
...
Napisał(a)
zaraz napiszą o jakości materiałów z jakiego jest wykonana tlablica itd itd itd.. fajna sprawa, czemu nie.. tylko po co komuś to w domu skoro wszystko dostępne jest w internecie, gazetach. Ewentualnie na siłownie.. ale kto to kupi :) coraz bardziej rozczarowuje ta firma
...
Napisał(a)
zawsze dobrze jest mieć coś od producenta , jak i olimpowski szejker tak i tablica, z tym, że zakupiłem niedawno pewien atlas ćwiczeń, a tego nie kupie choćbym mógł .
To raczej może dla kolekcjonerów i zapaleńców .
Zmieniony przez - BadManyMen w dniu 2011-05-28 15:38:09
To raczej może dla kolekcjonerów i zapaleńców .
Zmieniony przez - BadManyMen w dniu 2011-05-28 15:38:09
ABSTYNENT już na zawsze
...
Napisał(a)
Pomysł naprawdę fajny ale jak już inni wspomnieli takie rzeczy są w necie zafree albo w gazetach. Kupić kupią ale ludzie co nie mają co z kasą robić lub ludzie prowadzący siłownie osiedlowe. Cena z kosmosu wolałbym tak jak już darot82 wspomniał zapłacić 5zł i mieć w pdf i samemu sobie druknąć. Bo raczej powinno chodzić o obrazki i opis tych ćwiczeń a nie jakieś mega super plakaty chyba ze złota że taka cena. Za tą cenę można kupić już suplementy co raczej bardziej się przyda niż te plakaty.
Pomogłem? :) Daj SOG'a.
...
Napisał(a)
Produkt glownie przeznaczony na wieksze silownie jak wspolniano wyzej
cena faktycznie moze powalac ale teraz jakbyscie chcieli w dobrej jakosci wydrukowac sobie plakat/zdjecie w takim formacie to u fotografa jest to kost 50+ zl a nawet kolo stowy o tych wymiatach 90 pare na iles
wiem, bo ostatnio robilem duze klasowe zdjecie na koniec szkoly i placilem za sam plakat 60x40 70zl u fotografa
moze ktos powiedziec ze przeplacilem bo na necie mozna taniej, ja mwoie tylko jak jest
cena faktycznie moze powalac ale teraz jakbyscie chcieli w dobrej jakosci wydrukowac sobie plakat/zdjecie w takim formacie to u fotografa jest to kost 50+ zl a nawet kolo stowy o tych wymiatach 90 pare na iles
wiem, bo ostatnio robilem duze klasowe zdjecie na koniec szkoly i placilem za sam plakat 60x40 70zl u fotografa
moze ktos powiedziec ze przeplacilem bo na necie mozna taniej, ja mwoie tylko jak jest
...
Napisał(a)
Gawus - tak jak wspomniałeś, produkt na większe siłownie co równa się mega reklama dla firmy, spore logo i adres www, w takim przypadku tym bardziej cena powinna być niższa.
Widać że wyższa cena białka to nie tylko problem z dostępnością surowca ale też polityka firmy co najlepiej pokazuje ten przypadek.
Zmieniony przez - Gregory_gr w dniu 2011-05-28 22:42:24
Widać że wyższa cena białka to nie tylko problem z dostępnością surowca ale też polityka firmy co najlepiej pokazuje ten przypadek.
Zmieniony przez - Gregory_gr w dniu 2011-05-28 22:42:24
...
Napisał(a)
Jak dla mnie to olimp zaczyna traktować nas klientów ostatnio jak ciężkich przydupów niestety... Spece od marketingu nawet z Muscletechu mogą się schować! Brakuje tylko tekstu, że tylko z tymi planszami możesz "być wielki"
Here we stand or here we fall, history won't care at all...
...
Napisał(a)
Hahaha dobre :) cena wysoka bo pewnie plakaty w testach dobrze wypadły ;) Ogólnie mysle ze produkt nie jest zły ale powinien byc rozdawany jako jakis gratis a nie za pieniądze.Niedługo olimp bedzie sprzedawał broszurki reklamowe za kase :) pozdro
...
Napisał(a)
zgadza się:) jeśli o formę reklamy chodzi to mogliby nawet na siłownie wysyłać za free xD no cóż, reklama przecież też koszutje nie ?:D a z białkiem to już inna historia.. mnie tylko dziwi dlaczego inne polskie firmy nie podniosły cen skoro surowiec zdrożał:) niedługo pewnie kreatyna też skoczy w górę :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!