Niestety nadszedl czas ,gdzie musze podziekowac wszystkim za chwile spedzone na sfd
Dzisiaj podpisalem kontrakt z nowym powstajacym portalem internetowym Interakcja.Jednym z warunkow wspolpracy jest to ,ze nie moge byc osoba bardzo publiczna i dostepna dla wszystkich,mimo iz uwazam sie za normalna osobe i normalnego kolege dla Was wszystkich.W zwiazku z dzialaniami marketingowymi organizatorow Konfrontacji Sztuk Walki moja osoba bedzie dostepna i pomocna wlasnie na ww portalu,gdzie bede prowadzil dzialy sportowe zwiazane z walkami.Chcialbym ,zeby nikt opacznie nie zrozumial mojej decyzji ,ale niestety takie sa prawa dzialan marketingowych.
Jestem na sfd juz chyba ze 3 lata,wiele sie dowiedzialem,poznalem kilka osob osobiscie,a mysle ze warto by poznac jeszcze wielu z Was.Nie ukrywam tego ,ze cholernie ciezko bylo mi podjac ta decyzje,ale inwestuje w swoja przyszlosc i mam nadzieje,ze kiedys ktos z Was powie...znam tego typa
Zaznaczam ,ze jestem wciaz dostepny na gg czy pod mailem,wiec jakiekolwiek pytania zwiazane z MA i MMA mozna smialo walic
Dzieki Wam za wszystko!
P.S. to ze nie bede pisal nie oznacza ,ze Was nie czytam
Pozdrawiam!!

Jestem na sfd juz chyba ze 3 lata,wiele sie dowiedzialem,poznalem kilka osob osobiscie,a mysle ze warto by poznac jeszcze wielu z Was.Nie ukrywam tego ,ze cholernie ciezko bylo mi podjac ta decyzje,ale inwestuje w swoja przyszlosc i mam nadzieje,ze kiedys ktos z Was powie...znam tego typa

Zaznaczam ,ze jestem wciaz dostepny na gg czy pod mailem,wiec jakiekolwiek pytania zwiazane z MA i MMA mozna smialo walic

Dzieki Wam za wszystko!
P.S. to ze nie bede pisal nie oznacza ,ze Was nie czytam

Pozdrawiam!!
"Tradycyjny" Doradca
I`am the Lord of the Ring...Martial Arts Ring...
---===http://www.juras.waw.pl ===---