Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
76
siemka ;)
mam przed sobą takie produkty jak metanabol (10mg) i Muscle Test (PH Burneiki) chce to razem szamać :D
tak wiem że trzeba wcinać osłonki :) akurat to wcinam praktynie codziennie bo lepiej się po prostu czuje (osłonki typu: Verdin, Esentiale Forte, Syrimarol), suple takie jak BCAA, Białko są i będą :)
teraz pytanie główne jak to szamać razem?
ile tygodni cyklu ?
jak rozłożyć dawki ? (ile dziennie metki ?, i czy PH brać jak zalecają?)
Ankieta:
wiek 20 lat
waga 82
wzrost 171
staż 4 lata
SAA - nigdy
Prohormony - raz ale nie udany cykl ze względy na przeziębienie
dieta B/W/T : 2,8/3/1,5
Chłopaki nie chce odpowiedzi typu : nie masz pojęcia nie bierz się za to, masz 20 lat ćwicz na sucho, wątroba padnie...
pytanie jest i chce na to pytanie odpowiedzi :)
pozdrawiam ;)
Szacuny
175
Napisanych postów
1313
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
54994
Chcesz połączyć 2 metylowe środki co jest kompletną głupotą... Zrób jak wyżej już ktoś napisał 2 cykle osobno, jeden na mecie drugi na mt i będzie git ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
76
Ankieta: wiek 20 lat waga 82 wzrost 171 staż 4 lata SAA - nigdy Prohormony - raz ale nie udany cykl ze względy na przeziębienie dieta B/W/T : 2,8/3/1,5 typ budowy ciała : endomorf body fat : 13 % (mierzone miernikiem) Wycisk klata : 135 kg x 2 wycisk nogi : tu maxa nie robie barki : 95x2 MC : 165 nie wiem czy o to chodzi jestem tu nowy :) Po co MT ? bo leży już od zimy nietykany :) widziałęm efekt po samym MT i że tak powiem siła kumplowi poszła, masa też ale bardziej sucha masa nic go nie zalało nawet po cyklu się do teraz trzyma jeszcze raz MT mam od zimy, metke 200tabs(10mg) dostałem tak samo... chce to wszamać i tyle na temat :) oczywiście CLOMID, i PCT Monster (burneiki) mam na odblok :) wiec pomożecie ??
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106331
Napisanych postów
378364
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711716
sylimarol nie nadaje się do sołonki do metki,tak więc go nie bierz na temat MT ci nic nie powiem bo omijam ph szerokim łukiem,sprzedaj komuś to MT i zrób 8 tygodniowy cykl na mecie solo
Szacuny
0
Napisanych postów
46
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1155
jak PH chcesz konkret pierwszy cyklu to 8 tyg epi z DRAGONA masz pewne , dobre ph , do tego walisz osłonki, na odlbok booster tescia , dorzucasz animal flexa już 2 tyg przed rozpoczeciem cyklu ,
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
76
noo możliwe ze nie mieli dobrego towaru, diete to akurat chłopy mają ;) too jak wracamy do PYTANIA GŁÓWNEGO ? bo chce się wkońcu dowiedzieć co i jak :)