...
Napisał(a)
Mam pytanie...biore metanabol od 8 dni...i poki co nie zauwarzylem zadnych efektow ani w masie ani w sile...czy to normalne? czy cos nie tak jest? Zaznaczam ze mam diete i dostarczam wszystkie witaminy i mineraly.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
he he, wlasnie
zarejestrowales sie Data rejestracji 2006-07-03
abonamentu nie masz, a pouczasz starszych
e0r - no widze wlasnie, bo przedtem jak sprawdzalem to miales 30 011, a teraz 30 063
Zmieniony przez - mjś w dniu 2006-08-05 23:29:03
zarejestrowales sie Data rejestracji 2006-07-03
abonamentu nie masz, a pouczasz starszych

e0r - no widze wlasnie, bo przedtem jak sprawdzalem to miales 30 011, a teraz 30 063

Zmieniony przez - mjś w dniu 2006-08-05 23:29:03
"..im Bewußtsein der Verantwortung vor Gott oder vor dem eigenen Gewissen.."
robie formę na euro 2012
potrzebujesz pomocy - pisz.
...
Napisał(a)
pewnie wy***ka :) nie martw sie nie jestes pierwszy i nie ostatni
---====Im większy tym szybciej pada====---
...
Napisał(a)
meta rozkręca sie od 5-6 dnia, jesli masz pewny towar i diete dobra to pójdzie .
...
Napisał(a)
Jak miałek scana to już po paru dniach czułem kopa. Możliwe że mieszanke dostałeś więc może być lipka 

Shut The f*** Up And Train !/
Ja Tu Tylko Sprzątam.........
...
Napisał(a)
Nie prosilem o glupie komentaze tylko o konkretna odpowiedz.Skoro metanabol maksymalne stezenie uzyskuje po 10-14 dniach to po 8 juz powinno byc widoczne jakies dzialanie. Tak? Czy sie myle?
...
Napisał(a)
co z dieta ? regeneracja? W sumie to juz retencja byc lekka powinna.Może masz wystrzelona metke.
...
Napisał(a)
Mieszanka to nie jest..Mam oryginalna mete polska Jelfy..wiec raczej na pewno to pewny towar..Podkreslam ze jest to moj pierwszy cykl...w dawce 15mg ed.
...
Napisał(a)
Dieta jest dobrze ulozona.Zapotrzabowanie policzona. Zwiekszona ilosc bialka do 3g na kg masy ciala...noi narazie efektow jakichkolwiek nie zauwarzylem.
...
Napisał(a)
Ja po 2-3 dniach czuję metkę
Dużo zależy od dawki. Jaki masz staż na siłowni?

Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Prosze o ROZPISKE!!!!
Następny temat