Szacuny
0
Napisanych postów
26
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
180
Witam. Mam pytanie do Was, wiem, że już kilka takich było, ale nie znalazłem dokładnie odpowiedzi na pytania, które mnie interesują. A więc tak pokrótce, mój staż na siłowni to dobre kilka lat, zaczynam cykl na masę, jest to mój 3 cykl. Dietę mam ułożoną, a to mój zestaw na cykl:
Mass XXL 4800 g + nitrobolon II 1100g + BCAA G-Force - 600 g
Teraz mam takie pytania:
1. Chodzi mi o dawkowanie. Massa stosuje wg braków w diecie, to jest jakieś 1 lub 2 razy dziennie po 100 g. A nitrobolon 20 g 30 min przed treningiem i bezpośrednio po treningu, bcaa w tym samym czasie tylko, że w dawkach po 10g. Dobrze robie czy powinienem coś zmienić?
2. Czy ten zestaw starczy czy może warto do tego dorzucić jakąś niedrogą kreatyne mono?
Szacuny
0
Napisanych postów
26
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
180
Kupiłem Creatine Micronized 200 mesh + Taurin, w kapsułkach. Teraz mam pytanie jak stosować przy tym całym moim zestawie, kolega Remik napisał wyżej, żeby brać w dnt. Ogólnie zalecana dawka, jest 2x dziennie po 4 kapsułki. Sprzedawca w sklepie powiedział mi, żebym brał wszystko jak biore, a to dorzucił tak samo jak w instrukcji przed i po treningu, tylko zmniejszyć dawkę na 2x dziennie po 2 kaps. Co myślicie ? :)