nie wiem czemu wczesniejszy temat zostal zamkniety no ale coz...jak w poprzednim mam nierowne miesnie klatki piersiowej...mianowicie prawy jest wiekszy a lewy mniejszy...czy powinienem wyciskac hantle na jedna strone(ta mniejsza) czy na obie tylko z wieksza iloscia powtorzen w serii na lewa strone klatki...i jeszcze jedno czy w polaczeniu to z pompkami da sie zlikwidowac???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja mam identyczny problem. Tak, wyciskaj hantle. Rób równomiernie na lewą i prawą stronę klatki. Ewentualnie możesz dać o 4 powtórzenia na słabszą stronę. Nie wiem, czy pompki coś ci dadzą, ale hantle na pewno coś dadzą. Nabieraj masy, a z biegiem czasu powinno się wyrównać.
Pzdro, WzT
Zmieniony przez - WzT w dniu 2008-08-09 17:43:27
Pzdro, WzT
Zmieniony przez - WzT w dniu 2008-08-09 17:43:27
...
Napisał(a)
Oki tylko ze czy pompki nie pomoglyby aby szybciej nabrac masy???albo wyciskanie sztangi...a moge robic tylko jedna strona ta lewa a prawa zaczac cwiczyc dopiero jak sie wyrowna???
...
Napisał(a)
Nie, nie ćwicz tylko jednej strony. Ćwicz oby dwie. Lepiej nie przedobrzać

...
Napisał(a)
czyli mam robic normalny trening tylko przy cwiczeniach z hantlami robic o np. 2 powtorzenia wiecej na lewa strone tak???
...
Napisał(a)
Mało informacji było w tamtym poście? Przeczytałeś chociaż to co zamieszczne w zaproponowanych linkach?
Zamykam i ten temat, a jak będziesz natrętny to zawsze mogę Cię uspokoić
Dodatkowo takie problemy możesz poruszać łacznie z dylemetami treningowymi.
Zamykam i ten temat, a jak będziesz natrętny to zawsze mogę Cię uspokoić

Dodatkowo takie problemy możesz poruszać łacznie z dylemetami treningowymi.
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!