Szacuny
2
Napisanych postów
123
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
4777
Mam pytanie nietypowe: Jak w warunkach....domowych cwiczyc aby stracic 10 cm w biodrach ... Tutaj ma cie cos o mnie mam 20 lat 175cm wzrostu i 64 kg wagi jestem kobieta i denerwuje mnie fakt ze jestem za "duza" w biodrach przez zbierajaca sie tam tkanke tluszczowa.... Dzieki za odpowiedz beda sogi...
Szacuny
48
Napisanych postów
4154
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
45412
Możesz wykonywać trening przed telewizorem z kasety video,ale najlepiej zakupić jakiś sprzęt do aerobów np.rowerek stacjonarny,steper itp. i ćwiczyć na nim najlepiej przed śniadaniem na czczo.Polecam to dlatego,że jest to wydatek jednorazowy na dłuższy czas i nie jest się uzależnionym od pogody.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
czy takie male steperki obecnie dostpne tez sa dobre
chodzi mi o takie hmmm bez raczek i wogole tylko na stopy mam nadzieje ze wiecie o co chodzi
???????
pozdrawiam
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
hohoohoho ale moja waga jest uu bardzo duza!!!!!!!!!!
i dlatego chce schudnac i czy taki steper mi pomoze
chyba 80 zl kosztuje taki maly
czy dziala na takich samych zasadach jak normalny i czy daje takie same efekty
?
pozdrawiam
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
mala? 55kg
musze wazyc w koncu moje wymarzone 50kg!!!!!!!!
wiec myslicie ze godzinka takiego steperka dziennie by pomogla
zaczelam jezdzic na rowerze gram w kosza codzinnie
jeszcze msze wziac sie za dietke i mysle ze bedzie good ale z dietka u mnie trudniej cos sie nie umiem zmobilizowac
:(
Szacuny
48
Napisanych postów
4154
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
45412
anne 16 sorry nie zrozumieliśmy się.napisałem że przy Twojej małej wadze powinien taki steper wytrzymać długo,bo np.przy mojej wadze(ważę prawie 2*tyle co Ty)linka wytrzymała 2 dni.wszystkie stepery działają tak samo,a czy taki za 80zł jest jakościowo dobry???? nie wiem.ja planuję kupić sobie rowerek stacjonarny,dobrej jakości widziałem od 700zł w zwyż,może to nie jest mało ale chyba trochę powinien pochodzić.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ok pozdrawiam
pomysle nad zakupem czegos takiego tzn powiem rodzicom :0
teraz kupili mi rolki heheh
wiec mam i rolkirower skakanke i wogole tylko trzeba sie teraz zmobilizowac a niestety tego brak brak SILNEJ WOLI :(