Witam mam 17 lat cwicze od 4 miechów i mam problem jak patrze w lustro to wydaje mi sie ze mam mniejszą lewa czesc klaty i mysle ze to nie wina lustra tylko w rzeczywistosci tak jest .Czy ktos mogłby mi poradzic jakie cwiczenia wykonywac zeby to skorygowac ?? Z góry dzieki :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nic nie rob samo ci sie wyrowna z czasem :) wykonuj dobrze cwiczenia nie na odwal, ja mailem ten sam problem ale jest juz rowno w miare? moze krzywy kregosłup? pozdro
...
Napisał(a)

TEMAT POJAWIA SIE BARDZO CZESTO WIEC POSZUKAJ A OD SIEBIE NAPISZE ZE TEZ TO MAM I NADAL MAM ALE JUZ MI SIE ZACZYNA KORYGOWAC CWICZ WIECEJ NANTLAMI SKUP SIE NA TECHNICE POPRWANYM RUCHU NIE ZA DUZE CIEZARY TAK ZEBYS MÓGŁ POPRAWNIE WYKONAC RUCH I CZASEM NIE ZAKŁADAJ WIEKSEGO CIEZARU NA WIEKSZA STRONE HEHEH AHA I JESZCZE 1 CIERPLIWOSCI 4 MIECHY NA SIŁCE TO BARDZO MAŁOOOOOOO TU POTREZBA CZASU ZYCZE OWOCNYCH TRENINGÓW POZDRO !!!! P.S. SORKI ZA CAPSA NIE MIŁO BYC ;p
" Każda droga nawet ta najdłuższa zaczyna sie od pierwszego kroku "
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!