WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

MIKOŁAJ OLIMP 2008

temat działu:

NUTRIFARM&OLIMP

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 80638

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 914 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 42662
Do mnie tez nie doszło...ale nie narzekam
Mam nadzieje że kiedyś dojdzie...

Fajne zestawy zamówiliście...
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 182 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 6702
Jeżeli ktoś jeszcze nie dostał, to proponuje zadzwonić i się upewnić. Ja dzisiaj zadzwoniłem i się okazało, że zamówienie gdzieś nie przeszło, nie dotarło do nich, a ja np. na maila dostałem potwierdzenie złożenia zamówienia.

Szkoda tylko trochę, że musiałem zmienić zamówienie, bo nie było haków dostępnych i rękawic competition, no ale trudno.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 1021 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 27408
Ja otrzymałem :)
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 145 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1158
ja nie dostalem potwierdzenia wyslania paczki;/
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 176 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 14920
do mnie rowniez jeszcze nic nie doszlo
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 1021 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 27408
Do mnie tez. Jednak paczka doszla ;]
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 58 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 155
He he
Powiem wam szczerze ze wg mnie chodzi o SNC
Czyli Sport Nutrition Center-czyli program ktorym Olimp objal swoich partnerow. To bylo pierwsze-Vitamin shop byl pierwsza siecia franczyzowa
Tak mnie sie wydaje
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 5229 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 55031
Również nic nie dostałem

Mowicie, że powinienem dostać e-mail z tym, iż paczke wysłali czy niekoniecznie?
...
Napisał(a)
Początkujący
Ja nie dostałem, a dzisiaj delektowałem sie juz carbo
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 914 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 42662
major161 nie wkor**aj mnie tym carbo do mnie ma przyjść 4000 g ... napisałem maila do sklepu i jutro pewnie będzie jakaś odpowiedz co i jak...

EDIT: Koledzy dostałem odpowiedz o godzinie 18:16 od Nutrifarm'u że moje zamówienie zostało przyjęte wcześniej oraz że dostawa będzie jutro firma kurierska UPS,potem następny mail o godzinie 18:56 z kolejnym potwierdzeniem , a o 20:43 doszedł mail od UPS z numerem przesyłki i innymi formalnościami , czyli ...
Pełny profesjonalizm

Zmieniony przez - LucasPower w dniu 2009-01-27 22:45:21
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

GŁOSUJCIE NA PUDZIANA

Następny temat

NEWS ON LINE - dla Was od nas ----------------------------------------------

electro
Polecane artykuły