Szacuny
0
Napisanych postów
63
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2525
Witam,
Od niedawna zaczalem kupowac polskie odzywki, wczesniej konkurencyjnej firmy, a ostatnio posmakowal mi system pro80 czekolada. Spojrzalem na allegro 2,2 kg 133 plus 5 gratisow i shaker! mysle super cena, ale ze prawie wcale nie kupuje przez siec i ze wzgledu na wolna sobote wyszedlem do do sklepu z odzywkami u mnie w miescie, patrze system pro80 kosztuje 148 zl!! pytam dlaczego tak drogo na allegro widzialem 133 z shakerami i wysylka za 0zl. Wlasciciel mowi do mnie ze ma ceny minimalnej i takie musi trzymac a w sieci moga dac 10% upust ze wzgledu na przesylke bo razem z nia i tak wychdozi na min cene detaliczna,
Wiec moje pytanie brzmi czy nie moze byc jednakowo jak w sieci?
Szacuny
80
Napisanych postów
4196
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
53627
Pytasz dlaczego nie ma patologii takiej jak w firmie Trec? Odpowiem Ci. Ponieważ szefostwo wie że czasy PRLu sie skoczyły i dzięki temu są numer jeden w Polsce.
Życie jest za krótkie aby brać ciągle te same suplementy :)
Szacuny
0
Napisanych postów
26
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
365
Prawda jest taka że super firma trec i jej sztywne ceny dają marże nieraz nawet 60% sprzedawcom także polityka cenowa że jedna cena we wszystkich punktach nie jest wcale fajna, po za tym nie wiem o co ci chodzi, każdy robi ceny jakie mu odpowiadają aby zarobic
Szacuny
80
Napisanych postów
4196
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
53627
No i dzięki temu sprzedawcy moga tylko marzyć aby mieć takie obroty Treciem jak Olimpem. Ale dzieki temu wydaje kilkaset złotych miesięcznie na produkty Oliego niż na treca, no ale to juz nie mój problem.
Życie jest za krótkie aby brać ciągle te same suplementy :)
Szacuny
41
Napisanych postów
4946
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
42640
Vito,nie za bardzo wiemy ?szukasz najtańszych produktów Olimpa ? Musisz wtedy poszukać gdzieś w sieci lub potargować się w którymś ze sklepów stacjonarnych o lepsze ceny .
Na 100% znajdziesz gdzieś atrakcyjne ceny.