Chcialbym zaczac brac metanabol na 1 cykl (60tab), ale najpierw chce zrobic badania watroby zeby zobaczyc czy moja watroba jest bardzo wrazliwa na takie rzeczy.Czy do takich badan musze byc pelnoletni?Nie chce zeby sie o tym ktos dowiedzial(chodzi o badania).Czy taki 1 cykl w roku bedzie mi wystarczal?I co bym najlepiej musialbym brac na pozostale cykle z mozliwie jak najmniejszymi skutkami ubocznymi?Mam 17 lat 170cm waze 76kg i cwicze 1,5roku!czy po mecie przybedzie mi duzo tk. tluszczowej?Po takim cyklu potrzebuje odbloku?Z gory dzieki za odpowiedzi!!
...
Napisał(a)
Witam!
Chcialbym zaczac brac metanabol na 1 cykl (60tab), ale najpierw chce zrobic badania watroby zeby zobaczyc czy moja watroba jest bardzo wrazliwa na takie rzeczy.Czy do takich badan musze byc pelnoletni?Nie chce zeby sie o tym ktos dowiedzial(chodzi o badania).Czy taki 1 cykl w roku bedzie mi wystarczal?I co bym najlepiej musialbym brac na pozostale cykle z mozliwie jak najmniejszymi skutkami ubocznymi?Mam 17 lat 170cm waze 76kg i cwicze 1,5roku!czy po mecie przybedzie mi duzo tk. tluszczowej?Po takim cyklu potrzebuje odbloku?Z gory dzieki za odpowiedzi!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Na badania mozesz isc zawsze i nie jest wazy wiek ale za koks to sie nie bierz do rodzice do tylko Ci nakopia i smiem twerdzic to Twoja wiedza w tym temacie jest rowna 0
...
Napisał(a)
A właśnie że nie 

Formę buduję dzięki:
http://www.esuple.pl/
Moderator w Dziale Doping...
...
Napisał(a)
Moja wiedza na ten temat jest mala przyznaje ale to forum jest chyba po to aby pomagac z tego co przeczytalem w niektorych postach to 60 tab mety na cykl 1 w roku to dobre rozwiazanie.
...
Napisał(a)
O ban o którym wspomniał DD.
Formę buduję dzięki:
http://www.esuple.pl/
Moderator w Dziale Doping...
...
Napisał(a)
nie jest tak źle, chłopak przynajmniej wie, że istnieje coś takiego jak odblok i badania wątroby 

baczny obserwator
...
Napisał(a)
Bana bym nie dawal niech sie chlopak dowie jak jest pokorny i chcetny na rady
Niebyl -- wiec jak sie sluchasz to o to moja rada i wes sobie ja do serca -- meta nie jest odpowiednia dla ciebie kolego lepiej jak bys kupil odzywki czyli w suple zainwestowal pieniadze poniewaz na nich tez mozesz duzo osiagnac a nie idziesz na latwiezne i po saa siegasz. Skoro wiedze masz bardzo mala na temat saa to po to nie siegaj.Dowiedz sie wiecej na tan tamat i sam po kilku miesiacach stwiedziesz co jest dla ciebie najlepsze na poczatek bo moze stwierdzisz ze meta to zly pomysl i w inny koks zainwestujesz
Niebyl -- wiec jak sie sluchasz to o to moja rada i wes sobie ja do serca -- meta nie jest odpowiednia dla ciebie kolego lepiej jak bys kupil odzywki czyli w suple zainwestowal pieniadze poniewaz na nich tez mozesz duzo osiagnac a nie idziesz na latwiezne i po saa siegasz. Skoro wiedze masz bardzo mala na temat saa to po to nie siegaj.Dowiedz sie wiecej na tan tamat i sam po kilku miesiacach stwiedziesz co jest dla ciebie najlepsze na poczatek bo moze stwierdzisz ze meta to zly pomysl i w inny koks zainwestujesz
...
Napisał(a)
DD - forum chyba słuzy edukacji, a nie pogrążaniu niedoświadczonych, czy się myle?
więc zamiast pisac w wielu tematacg ban, powiedz mu gdzie jest jego błąd.
..tyle odemnie, pzdr.
więc zamiast pisac w wielu tematacg ban, powiedz mu gdzie jest jego błąd.
..tyle odemnie, pzdr.
~ ex fatiga ~
~ masz pytanie? [email protected] ~
...
Napisał(a)
Wiecie poczym poznać początkującego? po pytaniach typu "dużo mi przybędzie masy", "dużo mi przybędzie tkanki tłuszczowej".
To wszystko zależy od diety i genetyki.
To wszystko zależy od diety i genetyki.
Wytrwałość prowadzi do sukcesu...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!