...
Napisał(a)
Wiem ze too wszystko zalezy od genetyki cwicze juz troche i widzilem roznych kolesi i wiem ze nie kazdy reaguje tak samo!chyabmacie racje koks nie jest dla mnie, boje sie go wziasc i chyba tego nie zrobie!nie wiem tylko co powiedzialem zle ze DD napisal mi ban lub Grande ze moja wiedza jest mala... ja sie opieram na wiedzy o kosie tylko z tego forum no i z innych ston typu www.sterydy.net !! Ale dzieki za uswiadomienie niektorych rzeczy
...
Napisał(a)
Niebyl -- poczytaj jeszcze ksiazki poszukaj wiecej opisow w necie porozmawiaj z kolesiami ktory koksuja i jak osiagniesz duzy pulap wiedzy to mozesz dopiero myslec o koksach a teraz jest za wczesnie
...
Napisał(a)
wiekszosc moich kumpli ktorzy koksuja nie sa zbyt madrzy i ich rad nie chce stosowac wole sie poradzic kogos kto jest bardziej doswiadzczony bo nie chce robic blednych rzeczy!ale narazie daje sobie spokoj z koksem teraz chce robic redukcje:D dzieki
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!