Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

META...

temat działu:

Doping

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1886

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 19
Wiem ze too wszystko zalezy od genetyki cwicze juz troche i widzilem roznych kolesi i wiem ze nie kazdy reaguje tak samo!chyabmacie racje koks nie jest dla mnie, boje sie go wziasc i chyba tego nie zrobie!nie wiem tylko co powiedzialem zle ze DD napisal mi ban lub Grande ze moja wiedza jest mala... ja sie opieram na wiedzy o kosie tylko z tego forum no i z innych ston typu www.sterydy.net !! Ale dzieki za uswiadomienie niektorych rzeczy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 3152 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 12195
Niebyl -- poczytaj jeszcze ksiazki poszukaj wiecej opisow w necie porozmawiaj z kolesiami ktory koksuja i jak osiagniesz duzy pulap wiedzy to mozesz dopiero myslec o koksach a teraz jest za wczesnie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 19
wiekszosc moich kumpli ktorzy koksuja nie sa zbyt madrzy i ich rad nie chce stosowac wole sie poradzic kogos kto jest bardziej doswiadzczony bo nie chce robic blednych rzeczy!ale narazie daje sobie spokoj z koksem teraz chce robic redukcje:D dzieki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 14 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 50
Szybko zwątpił z metki :) hehe
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 1659 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 19436

"ważna jest technika wykonywania ćwiczeń"

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Boldek

Następny temat

Witaminki

Spalanie
Polecane artykuły