Witam,
natknąłem się przypadkowo na art. o diecie low carb i trochę namieszało mi w głowie.
Obecnie jestem na diecie zbilansowanej/jak najczystsza masa/, wygląda to tak:
waga: 85kg
pas: 83cm
3,2b/kg / 2,25t/kg / 3,4ww/kg
czyli w sumie ~4000kcal.
Waga powolutku, powolutku idzie do przodu.
I tak się zastanawiam jak by to miało wyglądać właśnie na low carbie.
WW obecnie jem 280g. w dt jak i dnt i zauważyłem, że im mniej WW to lepiej się czuję, a i sylwetka na tym dużo zyskuje - dodam, że kiedyś jadłem 2xtyle WW co dzisiaj.
Jedynym problemem tak dużej ilości białka i tłuszczu jakie teraz spożywam są małe problemy trawienne i śmierdzący pot podczas ćw.
Gdybym chciał się zdecydować robić masę na low carbie(bez zbędnego fatu mam czas)jak by to miało wyglądać? Głównie chodzi o rozkład makroskładników czy ilość kcal?
Ile WW, a ile tłuszczu musiał bym spożywać?
Zmieniony przez - Piter_1988 w dniu 2012-11-30 18:11:33
natknąłem się przypadkowo na art. o diecie low carb i trochę namieszało mi w głowie.
Obecnie jestem na diecie zbilansowanej/jak najczystsza masa/, wygląda to tak:
waga: 85kg
pas: 83cm
3,2b/kg / 2,25t/kg / 3,4ww/kg
czyli w sumie ~4000kcal.
Waga powolutku, powolutku idzie do przodu.
I tak się zastanawiam jak by to miało wyglądać właśnie na low carbie.
WW obecnie jem 280g. w dt jak i dnt i zauważyłem, że im mniej WW to lepiej się czuję, a i sylwetka na tym dużo zyskuje - dodam, że kiedyś jadłem 2xtyle WW co dzisiaj.
Jedynym problemem tak dużej ilości białka i tłuszczu jakie teraz spożywam są małe problemy trawienne i śmierdzący pot podczas ćw.
Gdybym chciał się zdecydować robić masę na low carbie(bez zbędnego fatu mam czas)jak by to miało wyglądać? Głównie chodzi o rozkład makroskładników czy ilość kcal?
Ile WW, a ile tłuszczu musiał bym spożywać?
Zmieniony przez - Piter_1988 w dniu 2012-11-30 18:11:33