WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Kwas D-Asparginowy (DAA) - podnosi poziom testosteronu

temat działu:

Badania naukowe

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 194374

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2543 Napisanych postów 29969 Wiek 44 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 200205
mysle ze zanim sie kupi cos powinno sie doczytac dokladnie z czym to brac/co moze powodowac

i takie pytania zadajemy w innym dziale:
https://www.sfd.pl/suplementy/ 

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 190 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1808
ok rozumiem czyli wezme 3 tyg nic mi nie bedzie
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 88 Napisanych postów 4161 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 120130
Trochę odświeżę temat.
Kwestia DAA a clomidu. Czy clomid jest w stanie przeciwdziałać podniesieniu estrogenów przez DAA ? Słyszałem różne opinie i zaciekawiło mnie to.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 460 Napisanych postów 9062 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 91519
Tyle, że clomid blokuje estrogeny, a DAA podnosi poziom prolaktyny.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 88 Napisanych postów 4161 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 120130
DAA podbija i prolaktynę i estrogeny. Tylko pytanie jak clomid sobie z tym radzi.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 167 Napisanych postów 4456 Wiek 42 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 65802
A mozecie mi powiedziec co zlego w prolaktynie? Z wiki malo sie dowiedzialem.

"Kazdy jest swirem - kwestia tylko na ile."

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 35209 Napisanych postów 66749 Wiek 41 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 920923
nic procz zlego nastroju problemow z libido erekcja i cyckow z ktorych wyplywa plyn mlekopodobny wiadomo wszystko kwestia przekroczenia normy ale na dobrym cyklu deki mozna na dlugo pozegnac sie z kutaczeniem wlasnie za sprawa podniesionej prolaktyny.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 460 Napisanych postów 9062 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 91519
Czyli jakby zbijać prolaktyne przy dece to nie trzeba teścia dawać?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 35209 Napisanych postów 66749 Wiek 41 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 920923
sadze ze deca dicka byc nie powinno o ile utrzymamy prolaktyne w normie.podobnie dodawanie tescia do nandrolonu bez zbijania prolaktyny nie
zawsze zapobiega deca dickowi. czasem maskuje ale nie zawsze i nie u kazdego.np ja mimo 5 x wiekszej dawki tescia niz deki mialem gorsze erekcje niz na calkowitym ofie. tutaj tez trzeba wziac pod uwage jak kto reaguje na podbicie sztucznego tescia i obnizenie naturalnego czesto taki zabieg obniza libido i oslabia erekcje. duzo zmiennych i indywidualnych reakcji aby jednoznacznie odpowiedziec na pytanie.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 167 Napisanych postów 4456 Wiek 42 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 65802
Bardziej chodzilo mi o powiazanie prolaktyny i redukcji bo chcialem dac DAA zeby polepszyc regeneracje (a przynajmniem sprobowac).

"Kazdy jest swirem - kwestia tylko na ile."

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Kreatyna - wzrost wytrzymałosci,siły i masy miesniowej

Następny temat

ZMA - boosterem testosteronu? ........KIT!

electro
Polecane artykuły