"Cóż jest trucizną? Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!". BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
Szacuny
88
Napisanych postów
4161
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
120130
Trochę odświeżę temat.
Kwestia DAA a clomidu. Czy clomid jest w stanie przeciwdziałać podniesieniu estrogenów przez DAA ? Słyszałem różne opinie i zaciekawiło mnie to.
Szacuny
35209
Napisanych postów
66749
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
920923
nic procz zlego nastroju problemow z libido erekcja i cyckow z ktorych wyplywa plyn mlekopodobny wiadomo wszystko kwestia przekroczenia normy ale na dobrym cyklu deki mozna na dlugo pozegnac sie z kutaczeniem wlasnie za sprawa podniesionej prolaktyny.
Szacuny
35209
Napisanych postów
66749
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
920923
sadze ze deca dicka byc nie powinno o ile utrzymamy prolaktyne w normie.podobnie dodawanie tescia do nandrolonu bez zbijania prolaktyny nie zawsze zapobiega deca dickowi. czasem maskuje ale nie zawsze i nie u kazdego.np ja mimo 5 x wiekszej dawki tescia niz deki mialem gorsze erekcje niz na calkowitym ofie. tutaj tez trzeba wziac pod uwage jak kto reaguje na podbicie sztucznego tescia i obnizenie naturalnego czesto taki zabieg obniza libido i oslabia erekcje. duzo zmiennych i indywidualnych reakcji aby jednoznacznie odpowiedziec na pytanie.