Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Glutamina raczej nie podtrzyma ci dzialania kreatyny.
Jednak jest również wspaniałym suplementem, ale musisz pamietac - nie kupuj jej w tabletkach (czyli np.Olimpu) tylko koniecznie w proszku, bo zeby ona naprawde dzialala to musisz spozywac 10g dziennie, a w przeliczeniu na tabletki to wychodzi ok.40 tab/dzien ))
Szacuny
2
Napisanych postów
288
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
6721
Dzięki wszystkim. Zdecydowałem, ze narzie pojade jeszcze bez kreatyny, tylko na gainerze i bialku serwatki, jakiejs lepszej firmy, a na krestyne glutamine i HMB poczekam do stycznnia wtedy wezme wszystko, bo po swiettach przybedzie z troche siana powinno starczyc na styczen i luty. Pozatym najwazniejsze sa przeciez trening dieta i odpoczynek no nie :)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Mi Dabek mowil, ze nie trzeba brac HMB przez 3-6 miesiecy, by miec efekty. Z kolei glutamina jest tania w porownaniu do kreatyny, czy HMB. Rzeczywiscie, mialem spadki po skonczeniu cyklu kreatynowego, ale sila pozostala. W styczniu tez zaczynam ten potrojny cykl (kreatyna+HMB+glutamina), jaki bedzie efekt - dam znac, jak skoncze.
"Gaze towards the Heavens, and you might catch a glimpse of Me..."
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam
Ja też w Styczniu zaczynam cykl Kreatyna+Glutamina,co do HMB nie jestem za bardzo przekonanay co do tego suplementu,ale na pewno go kiedyś spróbuje razem z Kreatyną i Glutamina.
Pozdrawiam
PAco20
Szacuny
2
Napisanych postów
980
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
12873
JA planuje od stycznia taki cykl:
Kreatyna MULTIPOWER