re
...
Napisał(a)
Niedlugo (przynajmniej na pare lat) przeprowadzam sie do Krakowa. Czy ktos moze mi polecic jakas fajna silownie w tym miescie? Zgory dziekuje za odpowiedz!
re
re
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
W Wodnym Parku, kolo Multikina jest spoczko.
Ale sam musisz poodwiedzac rozne miejsca, bo nie kazdy lubi to samo.
Pozdrawiam :)
hejka
Ale sam musisz poodwiedzac rozne miejsca, bo nie kazdy lubi to samo.
Pozdrawiam :)
hejka
...
Napisał(a)
Atmosfera panujaca w danym miejscu nie jest sprawa drugorzedna jednk mi chodzi raczej o wyposarzenie (niezbyt stare i duzo) i o powierzchnie silowni (zeby przyciasna nie byla
.Sprawdze proponowane miejscr - moze to bedzie to!
re

re
...
Napisał(a)
Mozecie powiedziec jakim tramwajem dojechac do Wodnego Parku, wynieram sie tam juz pol roku i nadal nie wiem gdzie to jest.
>>><<<
>>><<<
...
Napisał(a)
Bora Komorowskiego obok Geant i Multikina. Tramwaje to tam raczej nie jeżdżą, tylko autobusy których numerów nie znam bo mam bum bum ,ciasny ale własny fiat 126p
)).
Pozdrawiam DeeJaaVuu
"Wszystko co pięknie, rodzi się w bólu"

Pozdrawiam DeeJaaVuu
"Wszystko co pięknie, rodzi się w bólu"
...
Napisał(a)
Wprawdzie nie do silowni , ale co jakis czas jezdze z Katowice do aquaparku o ktorym mowicie - to jest rewelacja.. poprostu wpadlem w nalog. Kompleks jest naprawde super.. a z kompleksu basenow widac jak ekipa przerzuca zelastwo na silowni.
[ K r o o l i K ]
- Za kazda wielka fortuna, kryje sie zbrodnia -
[ K r o o l i K ]
[ K r o o l i K ]
...
Napisał(a)
Kroolik serio? A ja guupia myslalam, ze to my z silki mozemy sobie popatrzec na "rybki" a tu sie okazuje, ze z basenu tez nas widac??? Heh.. :)
hejka
hejka
...
Napisał(a)
Jest dosc droga silka na koronie ul kalwaryjska , jest tez ta silownia Furmanka , i aqa park , toi sa te bardziej znane i drogie . ale na kazdym osiedlu jest prawie silka za 30 -50 zl /mc . np rejon prokocimia /biezanowa to jest u Szymeczka , u Wneka , Jeszcze jedna kolo cmentarza i oczywiscie Arena gdzie uczeszczam www.silowniarena.republika.pl heh fajna stronke maja :P
MasterL
...
Napisał(a)
Jest też calkiem fajny Multifitness na Krakowskiej i snobistyczne Hebrewo przy Nowym Kleparzu.
FLUCTUAT NEC MERGITUR
...
Napisał(a)
Ty se chlopie znajdz silownie blisko miejsca zamieszkania bo komunikacja miejska w krakowie to .......
No, jak juz bedziesz wiedzial gdzie mieszkasz to wtedy pytaj :)
No, jak juz bedziesz wiedzial gdzie mieszkasz to wtedy pytaj :)
Jak człowiek wygra to dopiero ma coś z życia, naprawdę czuje jak wariuje w żyłach krew
moje foty 12.2006 http://www.sfd.pl/temat317825
...
Napisał(a)
Wiesz wydaje mi sie ze przez ten okres czasu znalazl sobie jakas silke
Polecane artykuły