Szacuny
11182
Napisanych postów
51932
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
DYQ Przyjacielu (jeżeli mogę się do Ciebie tak zwracać)
Obawiam się że osoby które są wiarygodne - czyli - trenujące ze mną osobiście, którym wierzę nie mają dostępu do sieci tak jak ja ( no może jeden [email protected] NALEŚNIK )
Zapytajcie jak chcecie.
A co do innych osób to na 100% (tak przynajniej mówią) opiszą swoje osiągi na FORUM więc bez obaw
MOŻE SAM SKORZYSTASZ ? I NAPISZESZ O EFEKTACH ?
NIC NIKOMU NIE NARZUCAM.
KAŻDY ORGANIZM MA INNE PREDYSPOZYCJE A JA MYŚLĘ ŻE TEN TRENING JEST prawie UNIWERSALNY
OCZYWIŚCIE MOGĘ SIĘ MYLIĆ iLICZE SIĘ Z PORAŻKA na FORUM i KOPROMITACJĄ ale ja W TO WIERZĘ !!!!
NAPRAWDĘ WIĘRZĘ W TEN TRENING więc proszę o trochę szacunku
KONIECZNIE ZAJRZYJCIE NA
DZIAŁ: trening
ARTYKUŁ Zeusa11 tam jest pewne sprostowanie
Zmieniony przez - szaman w dniu 2001-10-13 13:47:00
Szacuny
11182
Napisanych postów
51932
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
O rany jakie zinteresowanie
dziś jestem w Olsztynie na studiach i zobaczyem ten artykuł.
Po pierwsze cykl trwa 12 tygodni czyli 3 miechy i powiem wam że już dostaję pierwsze podziękowania od kilku osób dokładnie 4-ech ich skoki to 12 9 18 i 21 !!!
Szacuny
8
Napisanych postów
353
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
19976
a czy ten trening to nie jest trening Eda Coana. Bo jego tez trwa 12 tygodni i tez jest podzielony na pewne fazy obejmujaze rozrost miesni, faze sily i mocy.
Szacuny
0
Napisanych postów
101
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
594
Mam małe pytanie do szamana ..
Mam twój trening i zaczełem go powoli stosować ,jednak nie wiem jak go dokładnie z niego kazystac , czy mógłbys zamiescic gdzieś małą instrukcje co do stosowania tego treningu , problem polega na tym ze sa to dwa treningi , jeden na klatkę a drugi na łapy ,nie wiem jak te treningi ze soba powiazać????