Szacuny
9
Napisanych postów
463
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
21166
Witam!
Na redukcji piję 1,5l zielonej herbaty(taki spory dzbanek..) wrzucam 6-7 torebek. Ile taki napój może mieć kofeiny, wogóle ale ile może mieć jeden kubek np.250ml?? pytam bo interesuje mnie czy jest to jakaś poważna ilość czy tylko znikomy % Pzdr.
Szacuny
9
Napisanych postów
463
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
21166
no dobrze ale czy taka ilość(1,5 l) mocnej ziel. herbaty może mieć jakiś wpływ na redukcję fatu?? wzmocnić działanie clenu i thermo speeda w którym jest ekstrakt z niej??
Szacuny
9
Napisanych postów
463
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
21166
nom wiadomo,że to tylko dodatek, oj ten clen dużo sie o tym mówi, jedni rosną na nim, budują siłę(przynajmniej tak twierdzą) drudzy narzekają na skutki uboczne...czas sprawdzić jak to działa. Zieloną herbatę narazie będę pić bo kupiłem kilka paczek, kawę też 3 dziennie-czasami 2. Jak narazie 4kg w ciągu 3 dni:) oczywiście woda po metce schodzi chyba no bo pomiar z rana więc raczej poprawny.Ale te skurcze, ja ******le...Pozdrawiam wszystkich i życze wesołych świąt-taka okazja to dam wszystkim sogi bo abona wykupiłem akurat no i święta właśnie:P Pzdr.
Szacuny
0
Napisanych postów
38
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
590
4 kg w 3 dni? to duzo za duzo:d takie odchudzanie jest nie zdrowe..
aczkolwiek slyszalem ze zielona herbata i chrom ma podobne tylko slabsze dzialanie od TSE