wild punch
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Przepraszam, ale nie za bardzo rozumiem... co w tym takiego niebywałego... ??
...
Napisał(a)
a Ze niby karły gorsze sa? Ta zawodniczka na zdieciach jest niebywale utytulowana! Kazdy robi to co lubi
Nie linczujcie mnie za moje wypowiedzi...
...
Napisał(a)
XWMN,
sport jest dla ludzi, a ja uznaje "karly" za ludzi (niskiego wzrostu)
nie wiem o co ci chodzilo, ale zabrzmialo to, ze traktujesz osoby niskiego wzrostu jako wybryk natury
sto lat temu pokazywalo sie karly w cyrku dla jaj, ale w koncu teraz mamy XXI wiek
mam nadzieje, ze sie myle
jesli tak, to nie zwracaj uwagi na ten caly komentarz
sport jest dla ludzi, a ja uznaje "karly" za ludzi (niskiego wzrostu)
nie wiem o co ci chodzilo, ale zabrzmialo to, ze traktujesz osoby niskiego wzrostu jako wybryk natury
sto lat temu pokazywalo sie karly w cyrku dla jaj, ale w koncu teraz mamy XXI wiek
mam nadzieje, ze sie myle
jesli tak, to nie zwracaj uwagi na ten caly komentarz
...
Napisał(a)
dla mnie to niesamowite.
Obawialam sie ze jesli umieszcze taki post bedzie to uznawane za jakis atak na tych ludzi.. nie wiem skad te reakcje przeciez nie obrazam,wrecz przeciwnie......
Chcialabym poznac wasze zdanie na ten temat.Reakcje i ogolne podejscie
dziekuje,pozdrawiam
Obawialam sie ze jesli umieszcze taki post bedzie to uznawane za jakis atak na tych ludzi.. nie wiem skad te reakcje przeciez nie obrazam,wrecz przeciwnie......
Chcialabym poznac wasze zdanie na ten temat.Reakcje i ogolne podejscie
dziekuje,pozdrawiam
wild punch
...
Napisał(a)
To wlasnie widzisz tylko sie zgorszyles tym tematem. Tym ludzom naprawde nic nie brakuje a trzeba jeszcze wziasc pod uwage do czego sa zdolni tzn. jak ciezki sport sobie wybrali i jak systematycznie daza by osiagnac swoj wymarzony cel!!!
Nie linczujcie mnie za moje wypowiedzi...
Poprzedni temat
Pytanie do tych co się znają ( koszulka )
Polecane artykuły