Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
34
Zakładam temat ponieważ podobnego do mojej sytuacji nie widziałem. Jeśli przeoczyłem, przepraszam
A wiec do rzeczy
Mam pewno zapytanie. Jestem z 89 rocznika i że tak powiem, od zawsze byłem nieco "większy". Obecnie przy wzroście 185 cm waże około 108 kg. Chciałem sie zapytać czy istnieje mozliwośc, abym dzięki cięzkiej pracy nad sobą doszedł z czasem do "kaloryfera" czy jest to już raczej nie możliwe ?
Szacuny
9
Napisanych postów
1422
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
11303
Najpierw przemyśl to czy jesteś w stanie coś takiego zrobić. Bo brać się do tego i odpuścić po tygodniu to dziecinada. Jeżeli coś postanowisz masz i musisz to zrobić. Zacznij przestrzegać dobrej, radykalnej diety, ale odpowiedniej. Zacznij biegać, jeździć na rowerze. Jeśli będziesz wytrwały schudniesz napewno i będziesz z siebie taki dumny... Reszte znajdziesz na forum...
Szczyt siły - wyprostować gryf łamany.
Faceci rodzą się piekni, kobiety muszą się malować .
Szacuny
0
Napisanych postów
67
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1541
Oczywiście że możesz coś takiego osiągnąć tylko musisz się wziąść do pracy i na pewno dasz rady. Życzę powodzenia i szczęśliwego nowego roku dla wszystkich!!!!!!!!
"Sens życia,to nie zwykła, szara egzystencja, przetrwanie, ale parcie do przodu, windowanie się do góry, osiąganie czegoś, zdobywanie