PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
1. Brać ją na pustyni bez kropli wody.
2. Diametralnie łąmać zalecenia dawek przez producenta.
Spełnając te warunki można umrzeć

Specjalista w dziale "Odżywki i suplementy"
9 kg czystej masy mięśniowej w 2 tygodnie - allegrowicze nie wierzcie w takie bzdury
rzuc SOGa jesli pomoglem. Jesli masz watpliwosci co do tego co napisalem, daj mi znac.
"take the red pill, and I'll show you how deep the rabbit hole goes."
bzdurki piszesz
Francja zakazuje również dopingu kofeiną etc.
ciemność widze ciemność
Mnie nie chodzi o pisanie "wzdurek"! Sam biorę kreatynę w postaci Transx i czuję się świetnie!!! Zastanawiam się co biora Francuzi zamiast kreatyny oraz w jaki sposób przyjmowali że im szkodziła, bo gdyby przyjmowali prawidłowo to załóże się że nie mieli by z tym kłopotu. Niestety ludzie zapominają że kreatyna wymaga dużego nawadniania!!!
Tylko głupcy nie mylą sie nigdy - Sokrates.

duzo szumu narobiła ta sprawa, ludzie zaczeli uważac kreatyne za coś bardzo złego...
Zmieniony przez - YANAS w dniu 2006-02-23 14:32:46
Zmieniony przez - YANAS w dniu 2006-02-23 14:33:52

W gruncie rzeczy jestem fajny ale w morde też potrafie dać
Fight Division Grudziądz Team

http://wicek-lampy.cba.pl/
"profesjonalna" naprawa

w kazdym razie francja to ***niety kraj i nic tego nie zmieni, zabraniaja srodkow ktore sa legalnie dostepne w kazdym innym kraju, nie potrafia sobie z hassanami poradzic, dali dupy podczas wojen swiatowych i ogolnie syf

jak mowi dowcip:
dlaczego francuzi oprocz 5 biegow wstecznych montuja w swoich czolgach jeden "do przodu" ?
- to na wypadek gdyby wrog zaszedl ich od tylu
asekuranci - ot co

p.s.

Zmieniony przez - FU w dniu 2006-02-23 16:14:24
-World belongs to strong and brutal-
swoja droga smieszne to jest bo w czasie wojny zabraniali chodzic do szkoly a mimo wszystko wszyscy chcieli chodzic.. teraz kaza chodzic do szkoly to nikomu sie nie chce

Zmieniony przez - Pauleq w dniu 2006-02-23 16:26:30