Witam mam skonczone 16 lat Stazu mam jakis RoK z przerwami biore 75 na klate waze 65kg. 170cm. W bicku 32CM chciałbym jakąs kreatynke lub cos innego zeby jeszcze troszeczke na sile podskoczyc > jak mozecie to dradzcie mi cos dobrego nie szkodzące go organizmowi !
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Też zastanawiam się nad kreatyną do 50zł wczoraj byłem w sklepie i jakoś gość bardzo mi doradzał TRECA, wiec może wy najlepiej mi doradzicie.
...
Napisał(a)
treca odpuść weź Vitalmaxa tanie i dobre . 

>Trening czyni mistrza<
Zabija nas to co najbardziej kochamy..
SFD Team
...
Napisał(a)
obojętnie...
Ale nie licz na zbyt wiele... W twoim przypadku to dobre jedzenie i odpowiedni trening będzie podstawą rozowju a nie kreatyna.
Ale nie licz na zbyt wiele... W twoim przypadku to dobre jedzenie i odpowiedni trening będzie podstawą rozowju a nie kreatyna.
www.blog.myfit.pl - EKSTREMALNA REDUCKJA ! DORADŹ|SKOMENTUJ
...
Napisał(a)
Poszukam, bo wczoraj jak jeździłem to nie mogłem znaleźć, najwyżej jak nie znajdę to wezmę treca albo mono z olimpu.
tak btw. mam jeszcze HMB z OLIMPA 60 capsów, myślę że wystarczy chodź na połowę cyklu na siłę, można to łączyć?
Zmieniony przez - Losiek91 w dniu 2008-03-13 11:40:15
tak btw. mam jeszcze HMB z OLIMPA 60 capsów, myślę że wystarczy chodź na połowę cyklu na siłę, można to łączyć?
Zmieniony przez - Losiek91 w dniu 2008-03-13 11:40:15
...
Napisał(a)
głupoty piszesz, bo nie wiesz o co chodzi...
ja nie lubię wyrzucać kasyw błoto.
Ty chyba lubisz
ja nie lubię wyrzucać kasyw błoto.
Ty chyba lubisz
www.blog.myfit.pl - EKSTREMALNA REDUCKJA ! DORADŹ|SKOMENTUJ
...
Napisał(a)
jak fukinhpt: obojetnie ktora wezmiesz - mono to mono.
a HMB 60 sztuk to dawka na tydzien (o ile sa to kapsy przynajmniej jednogramowe). nie kupuj takich bubli.
a HMB 60 sztuk to dawka na tydzien (o ile sa to kapsy przynajmniej jednogramowe). nie kupuj takich bubli.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!