Szacuny
11
Napisanych postów
2366
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
6196
Clenbuterol jest środkiem o silnym działaniu anabolicznym ,czyli zasadniczo powinien spalać tłuszcz nie redukując jednocześnie tkanki mięśniowej ,ale zależy to niestety głównie od rodzaju diety.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Co do tego to zdania sa chyba podzielone... Ja np. nigdy nie wysciskalem na suwnicy! Dla mnie oczywiste jest, ze lepiej robic cwiczenia wolnymi ciezarami, bo one lepiej rozwijaja ogolny stan umiesnienia i mase. Maszyny ograniczaja ruchy i dopracowuja detale w umiesnieniu...
Szacuny
35
Napisanych postów
2738
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
21181
Zalezy jaka masz suwnice. Hodzi mi dokladnie o ksztalt. U nas w klubie nie wyglada jak gryf to znaczy ma wiekszy zakres ruchu mozna ja nizej opuscic i powoduje dobre rosciagniecie miesnia. Wtedy mozna ja dolaczy do treningow , w przeciwnym razie zostalbym przy wolnych ciezarach.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
osobiscie jestem zwolennikiem wolnych ciezarow, ale czasami lubie na sownicy powoli i spokojnie skoncentrowac sie na dobrej formie, za***iscie pompuje miesnie
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Zdecydowanie ćiczenia z wolnymi ciężarami. Ćwiczenia na maszynach robi się tylko dla urozmaicenia. Podczas ćwiczenia z wolnym ciężarem (np. hantlami) twoje ruchu są nieograniczone. Pracuje kilka mięśni jednocześnie (ręka możesz unosić w różnych kierunkach). Jak robisz na maszynie - to twój ruch jest ograniczony.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
cwiczenia na suwnicy maja taka przewage że nie pracuje Ci stabilizator (czy jakos tak to sie nazywa).W jeden z gazet czytalem że to dobrze bo pracuje tylko np. klatka a w drugiej że źle bo czym wiecej miesnni zaangarzowanych w ruch tym lepiej.
"Nikt nie jest pokonany,dopóki sam nie uzna się za pokonanego "