Szacuny
2
Napisanych postów
179
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
10748
jak pomniejszyć sobie cycki (może jakieś ćwiczenia) nie jestem tak mocno otłuszczony a cyce mam niczego sobie. Sutki mam normalne więc ginekomastia odpada do tego nigdy nie koksowałem ani żadne odrzywki. Jak napręże cyce to czuję między skórą a mięśniem jakby tłuszcz na całej ich powierzchni. Brzu mam na tyle wyrzeżbiony że widać dwie górne kostki. Przez wielkie cycki nie chcą mi się uwidocznić barki ani nic. Czy ktoś z was ma też coś takiego ?
Szacuny
2
Napisanych postów
179
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
10748
Nie wierzę że nikt z was nie spotkał się z czymś takim? Ludzie wyraźcie tylko swoją opinię. Czy to możliwe że mam z 1cm tłuszczu na piersiach? kiedy na brzuchu ma w dolnych partiach ze 2 cm?
Szacuny
2
Napisanych postów
179
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
10748
Stachu czy mógłbyś to dokładniej opisać tzn. lipo to chyba tłuszcz, czy to więc oznacza przetłuszczenie. ja do końca nie wiem czy to tłuszcz czy jakaś woda ?
Szacuny
3
Napisanych postów
195
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
4952
Tomach, lipomastia to nadmierne odkładanie się tłuszczu w okolicy klatki piersiowej. Spowodowana jest często poprzez nadmiar testosteronu, który ulega przekształceniu w estrogeny - hormony żeńskie. Piszesz, że nie koksujesz, więc pewnie ciebie to nie dotyczy...Idź z tym lepiej do jakiegoś lekarza.