Otoz moj problem polega na tym ze chcialbym dawkowac kre-alkalyn 3g dziennie bez wzgledu na to czy jest to dzien treningowy czy nie, zalecane na opakowaniu jest 1,5g w nietreningowe i 3g w tren. I tu zaczyna sie moj problem, czy moge wbrew zaleceniom brac 3g dziennie codziennie az do konca cyklu czy lepiej przystosowac sie do ulotki.I drugie pytanie, czy to cos w ogole da jak bede bral te 3g kre-alkalynu zamiast tych dawek zalecanych.Pozdro i z gory dzieki za odpowiedz.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
dawki zalecane sa zdecydowanie za male, jak dla mnie to w przypadku KA min. 3g na porcje , oczywiscie 2 porcje dziennie nie zaleznie czy treningowt czy nie
...
Napisał(a)
bierz tyle samo w DT i DNT
DORADCA DZIAŁU ODŻYWKI I SUPLEMENTY
NIE WIESZ JAKIE SUPLEMENTY KUPIĆ? PORADY NA PRIV!!
NA gg TYLKO POWAŻNE PYTANIA!!!!!
...
Napisał(a)
Spokojnie mozesz brac 3 w treningowe i 3 w nietreningowe. Powiem ci nawet ze ja bym to bral 3x 2 w DT i 3 w NT.
Bez obaw, dawki na opakowaniach sa za male...

Pomogłem Ci, daj mi soga... Nie pomogłem ci, też mi daj...
...
Napisał(a)
DT: rano 3g, przed trenem 3g
DNT: rano 3g, jak masz wiecej to popoludniu dajesz tez 3g
DNT: rano 3g, jak masz wiecej to popoludniu dajesz tez 3g
...
Napisał(a)
bralem ka i po sobie wiem ze taka dawka jest wystarczjaca (3 g) choc nie wiadomo co by sie ze mna dzialo jakbym bral wiecej
ewentualnie moze sie wolniej rozkrecac cykl - ale mozesz tak brac
a jesli masz juz rozpisane i zostal jakis nadmiar porcji to z treningowe imo zwiekszyc kapeńke dawke
Zmieniony przez - maly mis84 w dniu 2007-01-27 10:39:02

ewentualnie moze sie wolniej rozkrecac cykl - ale mozesz tak brac
a jesli masz juz rozpisane i zostal jakis nadmiar porcji to z treningowe imo zwiekszyc kapeńke dawke

Zmieniony przez - maly mis84 w dniu 2007-01-27 10:39:02
...
Napisał(a)
Chłopaki teraz testują KA i biorą w treningowe 4,5gr, w nietreningowe 3gr.
pozdr.
pozdr.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!