Szacuny
10
Napisanych postów
800
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
10076
Witam!
Zastanawiam się jakie spe'syf'iki kupić na kolejny cykl. Co da lepsze efekty: 2 x Cell Pump, czy 1 x CP + Kre-Alkalyn (2500 mg Olimpu). Kre-Alkalynu jeszcze nie brałem nigdy, chciałem go przetestować na sobie. Ale nie wiem czy lepszych efektów nie da mi 2x CP (jak to stacki... a jeśli nie widać różnicy - to po co przepłacać). I jaka powinna być porcja Kre-Alkalynu? Normalna porcja innych kreatyn to 4-5 g., więc te 120 kaps. wystarczyłoby na 30 dni... trochę nieopłacalne...
Szacuny
3
Napisanych postów
116
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1263
A ja uważam, że zamiast łykać 2g mono dziennie z KA, lepiej (i taniej) łyknąc 5g zwykłego mono, sodę nawet mozna odpuscić - Zasadowe pH to kit (mogę to udowodnić). Zresztą ludzie mają podobne zdanie, że lepsza mono. KA - bajer dla naiwnych. https://www.sfd.pl/temat276966-strona1/ Topic o KA warto podwiesić, bo ludzie wciąż o głupoty pytają.
Zmieniony przez - PRZEWODNIK w dniu 2006-08-03 01:05:12
Szacuny
10
Napisanych postów
800
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
10076
hmmm... kurde, myślałem, że cały sekret krealkalynu polega na tym, że w środku kapsułki jest zwykłe mono, albo z sodą, a kapsułka to osłona o odczynie zasadowym, przez co mono omija kwas w żołądku i nie zamienia się w kreatyninę. Poza tym o tym właśnie mówi ten magiczny patent #6cośtam. (mono+związek_zasadowy). Co więc jest w tym kre-alkalynie w proszku poza monohydratem wymieszanym z jakimś proszkiem zasadowym ?
Szacuny
10
Napisanych postów
800
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
10076
hmmm... kurde, myślałem, że cały sekret krealkalynu polega na tym, że w środku kapsułki jest zwykłe mono, albo z sodą, a kapsułka to osłona o odczynie zasadowym, przez co mono omija kwas w żołądku i nie zamienia się w kreatyninę. Poza tym o tym właśnie mówi ten magiczny patent #6cośtam. (mono+związek_zasadowy). Co więc jest w tym kre-alkalynie w proszku poza monohydratem wymieszanym z jakimś proszkiem zasadowym ?