Szacuny
5
Napisanych postów
198
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1520
Wiec tak cwiczylem od poprzedniego roku od lutego az do pierwszego miesiaca wakacji czyli ...do lipca... potem dopiero zaczelem w styczniu biezacego roku lecz mialem sporo przerw 3 raz choruje :/ .... cwicze na czysto nie przestrzegam tez zadnej diety ... narazie mam tylko dwie foty .. pozdro
Szacuny
5
Napisanych postów
198
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1520
Witam mam pytanie co do barkow czy widac jakiekolwiek postepy, mialem troche przerw wiec napewno nie bedzie super, wakacje i po wakacjach bylo sporo olewu na silownie, zaluje ale mam nadzieje ze nadrobilem straty, oto fota z wakacji 2007 a nastepna teraznijsza niedlugo wrzuce jeszcze pare fot
Szacuny
15
Napisanych postów
1586
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
24560
Mam wrażenie że kolega robił przez te 10 miechów tylko zestaw dyskotekowy(bic+klatka) Sezonowcom mówimy NIE! Ale przynajmniej ładna ta klatka i bic.... ponawiam pytanie o nogi - w Wietnamie byłeś i Ci ucięło?
Szacuny
12
Napisanych postów
4654
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
95579
Jak na 10 miechow bez diety i supli to ok.
Rzeczywiscie brak najszerszego(motyle to sie potocznie nazywa).Pokarz nogi i plecy.Lapka i troche klatki to nie wszystko chyba ze rzeczywiscie zalezy ci tylko na zstawie dyskotekowym.
Szacuny
5
Napisanych postów
198
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1520
Don quixet - robie wszystko nie jakis tam zestaw dyskotekowy nogi dopiero zaczynam i to moj blad sie zgodze... w barach tez mi ladnie idzie bo naprawde bylo duzo gorzej jak zaczynalem na triceps mam malo cwiczen ( brak wyciagu ) mam silke z kumplem jej fotki tez dodam jak bede mial