Witam,
Mam 23 lata i warze 70 kg, chcial bym przytyc jakies 10 kg ale strasznie ciezko mi to idzie. A prawde mowiac kompletnie nic nie idzie. Jak dla mnie rzezbe mam spoko, chodzi mi jeszcze o pare kilogramow. Cwicze jakies dwa i pol roku ale teraz mailem piecio miesieczna przerwe. Aktualnie cwicze od 2 miesiace, regularnie 3x w tygodniu. Probowalem lepiej i systematyczniej jesc. Ale po pierwsze nie mam odpowiedniego apetytu, a po drugie mam taka prace gdzie dosc czesto pracuje na noce i nie kiedy nie mam czasu systematycznie jesc. Wiec moja wage "widze" chyba tylko w dobrych odzywkach. Prosze o jakas porade i pomoc. Z gory Wielkie dzieki.
obowiązkowa fotografia sylwetki ( przód lub tył): ........
Waga: 70
Wzrost: 175
Cel cyklu: przyrost wagii
stosowane już wcześniej suplementy : tak
Uprawiane inne sporty: pilka nozna(amatorsko)
stosowane wcześniej spalacze : nie
suplement stosowane przez ostatnie 60 dni: nie
ilość dni wolnych od kreatyny: ......
przewidziane finanse na cykl: ok 300, 400
uwagi i sugestie: jezeli cos by bylo drozsze jestem w stanie wydac wiecej, jesli mialo by to pomoc
Staż treningowy: ok 3 lat
Mam 23 lata i warze 70 kg, chcial bym przytyc jakies 10 kg ale strasznie ciezko mi to idzie. A prawde mowiac kompletnie nic nie idzie. Jak dla mnie rzezbe mam spoko, chodzi mi jeszcze o pare kilogramow. Cwicze jakies dwa i pol roku ale teraz mailem piecio miesieczna przerwe. Aktualnie cwicze od 2 miesiace, regularnie 3x w tygodniu. Probowalem lepiej i systematyczniej jesc. Ale po pierwsze nie mam odpowiedniego apetytu, a po drugie mam taka prace gdzie dosc czesto pracuje na noce i nie kiedy nie mam czasu systematycznie jesc. Wiec moja wage "widze" chyba tylko w dobrych odzywkach. Prosze o jakas porade i pomoc. Z gory Wielkie dzieki.
obowiązkowa fotografia sylwetki ( przód lub tył): ........
Waga: 70
Wzrost: 175
Cel cyklu: przyrost wagii
stosowane już wcześniej suplementy : tak
Uprawiane inne sporty: pilka nozna(amatorsko)
stosowane wcześniej spalacze : nie
suplement stosowane przez ostatnie 60 dni: nie
ilość dni wolnych od kreatyny: ......
przewidziane finanse na cykl: ok 300, 400
uwagi i sugestie: jezeli cos by bylo drozsze jestem w stanie wydac wiecej, jesli mialo by to pomoc
Staż treningowy: ok 3 lat