...
Napisał(a)
Witam. Jakie polecacie dobre bialko do 150 zl? Tak by bylo go pare kg... Pozdrawiam!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zależy czy chcesz wolno wchłanialne, szybko czy uniwersalne??
Najtańsze są bezsmakowe białko serwatkowe np. Extensor (chyba tak) jest to szybko wchłanialne białko. ale najpierw odpowiedz

Najtańsze są bezsmakowe białko serwatkowe np. Extensor (chyba tak) jest to szybko wchłanialne białko. ale najpierw odpowiedz

Wytrwałość- to jedyne co mi pozostaje
...
Napisał(a)
system protein mieszany z sojavit w proprcji 2-1
moj 'patent'
co do ostrovii nikt mi nie odpisal na maila podanego w innym watku wiec nie wiem jak z dostarczaniem towaru z tej firmy !! - czuje si epoprostu zjalny, ale Mateo tlumaczyl dlaczego i sadze ze w tym mial racje
moj 'patent'
co do ostrovii nikt mi nie odpisal na maila podanego w innym watku wiec nie wiem jak z dostarczaniem towaru z tej firmy !! - czuje si epoprostu zjalny, ale Mateo tlumaczyl dlaczego i sadze ze w tym mial racje
...
Napisał(a)
O widze, ze firma na O. kroluje wsrod bialek
Chcialem raczej takie uniwersalne...
A i dziekuje za odpowiedzi

A i dziekuje za odpowiedzi

...
Napisał(a)
Biniu: To proponujesz np. SP 80 1250 g + Sojavit 750 g ? 2 KG wychodza w cenie ok.100 zl.. A czemu nie np. sam SP 80 2500 g za 137 zl ? Pozdrawiam.
EDIT: Zapomnialem edytowac poprzedni post
Zmieniony przez - Xpufcio w dniu 2005-04-25 12:47:05
EDIT: Zapomnialem edytowac poprzedni post

Zmieniony przez - Xpufcio w dniu 2005-04-25 12:47:05
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Ok!
Hm.. co bys mi jeszcze proponowal dorzucic do bialeczka? Z poprzedniego cyklu zostal mi gainer (tak z 1 kg) i mam zamiar go brac tylko po treningu (mam zamiar zrobic lekka redukcje + moze troche masy - wiem, ze tak sie nie da, ale moze...
).
A i mam jeszcze 1/4 opakowania cell pump i 1/2 opakowania kreatynki w kapsach BX. Ale kreatynke zostawie sobie na miesiac przed wakacjami
Zmieniony przez - Xpufcio w dniu 2005-04-25 13:11:51

A i mam jeszcze 1/4 opakowania cell pump i 1/2 opakowania kreatynki w kapsach BX. Ale kreatynke zostawie sobie na miesiac przed wakacjami

Zmieniony przez - Xpufcio w dniu 2005-04-25 13:11:51
...
Napisał(a)
jak Ci brakuje ww albo robisz mase to dorzuć carbo bezsmakowe, np. hitec'a
Zmieniony przez - cyklon04 w dniu 2005-04-25 13:38:38
Zmieniony przez - cyklon04 w dniu 2005-04-25 13:38:38
Poprzedni temat
Co do kreatyny?
Następny temat
Czy w suplementacji witaminami potrzebne są przerwy?
Polecane artykuły