Szacuny
0
Napisanych postów
74
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
247
tzn wiesz generalnie miało to wyglądać tak ,że ćwicze i kopie sie po czołach (piłka) i było to na wzmocnienie ,do tego dochodziła jeszcze szkola i byłem nieźle za***any..
Ale w obecnej sytuacji kiedy mam kontuzje i chce sie skupić na siłowni to przeciez zjem to,bo nie wyrzuce.
A teraz konkretnie co masz na myśli ? mam 120zł na 2kg
Szacuny
5
Napisanych postów
823
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
20575
Kuźwa coraz lepsze porady od "specjalistów" po 38 w łapie Laktoza jest cukrem, który jest bardzo słabo wykorzystywany jak źródło energii. 5-10g laktozy nie jest równe np. 5-10g maltodeksrtyny . Z resztą dziwne, że przed zawodami ZAWSZE odstawia się produkty mleczne, właśnie ze względu na laktozę. Kolega pisał, że zależy mu na "suchym mięśniu", prawda?
Szacuny
213
Napisanych postów
22991
Wiek
12 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
173464
Ale ja Cię prosiłem o rzeczowe wyjaśnienie, a nie luźną rozmowę na podwórku, czy kolejne pytania.
Jako profesjonalista i zawodnik (którego wciąż próbujesz zgrywać) prócz rzucania słów na wiatr powinieneś jeszcze umieć je uargumentować, bez posługiwania się nieumiejętną retoryką "a bo wtedy to coś tam..."
Więc po raz kolejny Cię proszę wyjaśnij mi w jak znaczący sposób wpłynie ogromna ilość 5g laktozy pochodząca z wpc na skuteczność zbilansowanej diety, oraz jak kolosalnie może się to przełożyć na budowanie czystej masy mięśniowej.
Zmieniony przez - Amentoris w dniu 2011-03-01 14:53:13
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
Szacuny
5
Napisanych postów
823
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
20575
A jaki miałaby wpływ łyżeczka sacharozy w sypanej do porannej kawy?
To szczegóły budują całość. Podam Ci przykład. W zeszłym roku robiłem redukcję przez 8 tygodni. W celu zaoszczędzenia odrobiny pieniędzy zamieniłem 200g kurczaka na 200g twarogu chudego. Niby nic 5-10g laktozy (robiłem rotację węglowodanami). W ciągu dwóch dni skóra zaczęła się robić grubsza.
Napisałem CI z resztą jak laktoza jest "traktowana" w ludzkim ciele.
Nie, nie jestem zawodnikiem. Dopiero szykuję się do pierwszych zawodów dla twojej wiadomości.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12070
Napisanych postów
160533
Wiek
35 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1234791
moze nie tyle laktoza sie do tego przyczynila, ktora przez wiekszosc doroslych nie jest trawiona.
Tylko ogolnie nabial tak dzila na niektore osoby, ze zatrzymuja wode pod skorna