SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Jak zostać zawodniczką fitness?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5175

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a) Temat przeniesiony przez georgu z działu Kulturystyka i Fitness.
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 78 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1030
Mam takie pytanie, do osób które startują bądź startowały w zawodach, jak długo ćwiczyły zanim wystartowały, i z tego co wiem to w debiutach nie trzeba startować w barwach żadnego klubu, czy mam rację?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 78 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1030
bo tak mi się marzy w przyszłości start w zawodach, ale by się przydał jakiś dobry trener
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 16
jak zostać fitneską? To super sprawa. Najlepiej od początku zabrać się do tego profesjonalnie tzn. znależć instruktora fitness- najlepiej zawodnika lub zawodniczkę, który Cię oglądnie, rozpisze dietę, nakreśli porady treningowe, suplementację. Taka osoba poprowadzi Cię aż do dnia zawodów- DEBIUTóW , o których wspomniałaś. Oczywiście wiąże się to z pewnymi kosztami za konsultacje,choć nie są one wcale wysokie. Jeżeli myślisz poważnie o fitnessie to musisz się zastanowić czy stać Cię na taki ogromny wysiłek związany z rygorystyczną( dość kosztowną) dietą i ciężkimi treningami w klubie fitness. A co do czasu, który potrzebny jest na przygotowanie do zawodów? Wszystko zależy od tego jaką masz sylwetkę wyjściową tzn. jak mocno zatłuszczona jesteś? Jak z umięśnieniem Twojego Ciała? Jest jeszcze wiele spraw na , które trzeba zwrócić uwagę podczas przygotowań do zawodów. Ja nakreśliłam jedynie podstawy tego tematu. A decyzja...decyzja należy do Ciebie. Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 16
Co do Debiutów to fakt..nie musisz być zrzeszona w żadnym klubie. A co do trenera to staraj się go poszukać jak najbliżej miejsca zamieszkania. Unikniesz ,dzięki temu ,wycieczek(czasochłonnych i męczących) krajoznawczych po Polsce w celu odbycia osobistych konsultacji.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1698 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 9914
Racja najlepiej miec kogos kto bedzie Ci na biezaco koordynowal bledy w celu zaoszczedzenia czasu.Mona do zawodow przygotowac sie juz w # miesiace znam takie zawodniczki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 3287 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 19996
Jeśli chodzi o to czy bylabym w stanie caly czas jechac na diecie to nie ma z tym problemow. No wlasnie najgorzej z tym instruktorem, ja mieszkam w Poznaniu, troche tu no pan slodkiewicz sobie drogo prywatna godz ceni ok 60zl , wiec lepszy by byl ktos tanszy.
Poziom Bf to 20,1% tylko nie wiem, czy to jest prawidlowe wskazanie... bo waga moze byc zawodna. Postaram się w niedlugim czasie wrzucić zdjęcia to sobie ocenicie czy jest w ogole sens
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 188925
20% ? na start w zawodach stanowczo za duzo, trzeba zblizyc sie do 10% by jak najlepiej wyeksponować miesnie. Sa takie co schodza i nizej, brrrr...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 762 Wiek 31 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 4190
co do tego tłuszczu w organizmie- Gdzie można to sprawdzić?? ile ma się % tłuszczu ??

Wielu z nas pada pod ciosami losu na ringu życia, ale tylko arcymistrzowie potrafią się podnieść
i wziąć srogi odwet za porażki.

,, W miastach gdzie koszaruje wojsko , dziewczęta szybciej dojrzewają"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 9 Wiek 35 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 41
Szukam trenera.

Teren Kraków.

Proszę o pomoc :)

- expensive taste -

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dlaczego tak trudno spalić tkankę tłuszczową

Następny temat

Po sylwestrze

WHEY premium