Szacuny
18
Napisanych postów
1126
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
19199
Myślisz że omega3 były główną przyczyną .A swoją drogą SONATY jeszcze jest na forum ?!on pewnie rozwiał by nasze wątpliwości ..z drugiej strony jak się do końca nie dowiemy do założę posta w Olimpie może Pan Darek będzie wiedział .
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3
Witam.
Powiedzcie prosze czy ten olej to faktycznie skutkuje przty odchudzaniu?
I jak go stosować by były efekty.
Mam problem z wagą, ponieważ od października 2008 r po operacji tarczycy iore tabletki "ltroxin 50 " no i nadodatek przestyałam palić. Teraz cghociaz ograniczam sobie jedzenie - a jem mało to i tak tyje przez te 10 m-cy przytyłam juz 8 kg. Staram sie nie jesc pieczywa no i kolacji, cwicze sobie brzuszki ale i tak waga idzie do przodu.
To dlatego łapie się juz wszystkiego i pytam wszaędzie
CZY TEN OLEJ POMAGA NO I JAK GO STOSOWAĆ prosze pomózcie mi.
wdzięczna
grazka
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
82
Ja na mnóstwo stron czytałam jakie to niby cuda ten olej lniany wyczynia i prawdę mówiąc niezbyt chciało mi się w to wszystkie wierzyć... Ale miałam problemy z cholesterolem, więc kupiłam na próbę. Niedawno zrobiłam badania na cholesterol i wyraźnie się u mnie pod tym względem poprawiło :) Więc zdecydowanie coś w tym oleju lnianym jest ;D
Zmieniony przez - alekk5 w dniu 2017-07-26 15:25:05
Lekcja, której nie towarzyszy ból, niczego cię nie nauczy
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78036
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
767015
Problem z choleterolem miałaś z określonego powodu. Z reguły braku aktywności lub spożywania przetworzonej żywności. Olej lniany nie jest żadnym cudownym środkiem. Poza tym polecam zwracać uwagę na daty tematów.